getejra

Патчі: так чи ні

Ми з FancyNickname вже неодноразово в коментарях обговорювали дієвість або недієвість патчів. Я не так багато їх мала та пробувала, але вважаю цей продукт чисто маркетинговим ходом, бо крім зволоження не бачу жодного результату від них, а зволожити шкіру під очима я можу й іншим чином) я користувалась як класичними патчами, так і рідкими - ну от для мене ролик від ейвелін значно дієвіший https://club.makeup.com.ua/post/51788/

Давайте розглянемо патчі від Medi-Peel. Для мене це не найбюджетніший варіант, але перепав він мені від мами, у якої вся косметика - це дитячий крем, а їх їй подарували.

Оснащені потужним комплексом із 9 пептидів, і мають бути супер дієві завдяки унікальній комбінації перлинної та діамантової пудр, також до складу додано гіалуронову кислоту та алантоїн. Ці патчі справді забезпечують зволоження та живлення шкіри, але цього можна досягнути й іншими шляхами, тим більше ефект від них геть не довготривалий.

Склад в них потужний,візуалочка також. Патчі білого кольору в красивій баночці чорного кольору, присутній шимер. Також є ложечка для зручності діставання.

Зберігаю в холодильнику, використовую вранці, тримаю 20 хвилин.

Матеріал патча доволі щільний, приємний на дотик, дуже еластичний. Але сама форма патчів це щось неймовірно незручне для мене - під яку форму обличчя та очей вони розроблені, невже у корейців настільки дивні кістки черепа) У мене вони дико сповзають та рвуться при спробі їх підтягнути. Плівки не залишають та добре зволожують. Приємний, ненав'язлий аромат. Рекомендують накладати патчі лежачи, але мені є чим займатись вранці, крім лежання 🤣

В процесі використання оcобисто мені більше подобаються тканинні патчі - вони краще тримаються, взагалі не сповзають і зволожують шкіру аналогічно. І коштують значно дешевше.

Фото робилось не для клубу, але основне передає 🤣

Та все ж таки збираюсь ще один раз спробувати патчі, для формування фінальної думки про цей продукт, тому планую взяти патчі від mermade, так як в клубі їх хвалять)