ksnklb

Найсолодший з Lipss

Найсолодший з Lipss
Найсолодший з Lipss

Я не люблю тортики, та перед цим неможливо встояти! Новий та лімітований Lipper має благодійну функцію: з продажу кожної одиниці бренд перечислює 100 грн. на придбання серцевих імплантів для дітей, які народилися з вадами серця. Це дуже важлива місія, та зараз я хочу розповісти і про сам блиск.. чи бальзам.. а якщо це все разом?)
Цей засіб такий густенький, мені здається, що навіть густіший, ніж інші ліпери. Завдяки цьому можна регулювати кількість нанесеного засобу, адже навіть невеликий шар буде класно зволожувати, як бальзам, а більший шар буде створювати красивий об'єм на губах, як блиск.
Kyiv Cake прозорий, на губах він він створює гарний об'єм, завдяки чому вони виглядають пухлішими та залишає сяючий перелив.
Мені подобається, що Lipper залишається густим і при контакті з губами, він не розтікається по контуру, не тече у рот. А ще до нього не липне волосся 🥰.
Сам ліпер має середню стійкість на губах, чай пережити може) А губи залишаються зволоженими навіть після того, як засіб сходить з губ)
А який у нього аромат 😍 ну дуже солодкий і приємний) це аромат карамелі з лісовими горішками, карамель тут відчутно домінує.
У складі є багато емолентів, антиоксиданти, екстракт портулаку, ну і альмітоіл трипептид, що стимулює синтез колагену та глікозаміноглікану.

Найсолодший з Lipss
Найсолодший з Lipss
Найсолодший з Lipss

Аплікатор у ліпера дуже приємний, гладенький і дозволяє легко розприділити засіб на губах.

Я знаю, що багато людей звертають увагу і на зовнішні складові)
Цей ліпер приїхав у матовій коробочці, на якій є вся потрібна інформація, а букви мають приємний золотистий перелив, усе це виглядає гарно і чудово підійде на подарунок.
Тюбик в об'ємі 8ml, виконаний у відтінках однойменного торта 🎂.