Nastina

Сироватка "Рівний тон і зміцнення" ANEW від Avon.

Привіт усім осіннім квіточкам! Ось і настали листопадові деньки і це якраз гарна нагода включити до щоденного догляду засоби з кислотами. На осінній період вирішила купити вирівнюючу сироватку від AVON, вона якраз щойно пережила ребрендинг і представлена в новій стильній баночці.

Представлена в об'ємі 30 мл, пляшечка герметично запакована зі зручною помпою. За одне натискання виходить достатня порція сироватки, я наношу на все обличчя, тому можу ще трішки додати. Консистенція середньої густоти, біла, ледве прозора. Я наношу цю сироватку кожного дня лише ввечері, вона швидко поглинається шкірою і зовсім не липка, за що окремий лайк. Після вбирання залишає ледь сяючий фініш, відчувається комфортно, не виникає пощипувань чи відчуття стягнутості шкіри.

Сподіваюся, що протягом всього часу, коли я буду користуватися кремом та сироваткою з серії "Рівний тон та зміцнення", тон шкіри дійсно стане рівнішим. Адже навіть зараз BHA-кислоти допомогли зменшити дрібні висипання , думаю, що і з постакне сироватка впорається.

Дякую, що дочитали цей відгук до кінця, до наступних дописів!