Бальзами для губ

Бальзами для губ

Я власниця сухих губ, котрі потрібно зволожувати мало не щогодини, тому вже дуже багато засобів на ринку перепробувала для зволоження.

Скажу чесно, деякі дуже подобались, а деякі приходилось викидати у сміття.

Але найкраще, з моїх спостережень, саме зі зволоженням справлявся вазилін.

А так, як мені не хотілось звичайного, простого, аптечного, я замовила різні запахи чи ''смаки''.

Здається нічого особливого у них не має, але кожен має свій запах, котрий залишається на губах.

Синій - оригінальний, м'який запах, котрий не різкий.

Рожевий - сакура.🌸 М'який, солодкуватий запах, приємний і не нав'язливий.

Червоний - троянда. 🌹Найбільш неприємний для мене, але це лише особисті враження.

Жовтий - мед 🍯 (хоча пахне мені чимось лимонним більше). (Його я почала використовувати першим). І, як бачите, він вже скоро закінчиться.

На вигляд у кожному контейнері однакова субстанція, котра влітку не розтікається, не тече та не приносить дискомфорту. Тобто тримається купи.

Звісно, у +30 трішки тане, але не витікає з ємкості.

Використання мінімальне, адже я, користуючись більше 3 місяці однією баночкою, щодня по разів 10 точно не використала навіть 1. Тому справді економний засіб.

Щодо зволоження - мені подобається ефект. Губи наповнені вологою, приємні на дотик та не липкі. Також часто наношу на ніч і зранку не має відчуття сухості, стягнусті чи дискомофрту.

Однозначно мій засіб, котрий підійшов. 👄