Ксенія 💫

Вона всю ніч пила Bordo..

Вона всю ніч пила Bordo..

Вітаю красуне 💐

Цей продукт вже дуже багато років не дає спокою бьютіголікам: хтось його обожнює, хтось не розуміє зовсім чому така ціна за звичайний бальзам начебто.

Мова про помаду із серії Almost Lipstick від Clinique у найвідомішому відтінку-бестселлері 06 Black Honey.

У продукта 1,9 грами

Ціна без знижки в районі 22-25€.

Текстура дуже приємна, гарно лягає на вуста, не комкаєтся і не відчувається на них. Абсолютно відсутнє відчуття, що є щось на губах. Наноситься просто з закритими очима навіть.

Нікуди не "тікає", але і особливою стійкістю не відрізняється. Відтінок не є пігментом, тому буде зникати по мірі того, чи був перекус у вас. Але в той же час, цей бальзам сходить з губ дуже рівномірно, бо якщо ви і перекусили, цей натуральний ефект буде виглядати як ваш контур губ. Ось така його особливість.

Можно нашаровувати, не витираючи попередній шар.

Фініш в нього глянцевий.

Також відносно функції зволоження (догляду за губами як заявляє виробник) я не можу сказати, що вона мега насичена. Це для мене скоріше помада-бальзам середньої дії по зволоженню.

Відтінок не дарма названий Black Honey, бо в пулі він виглядає майже чорним або дуже шоколадним. Або ще є в мене асоціація з переспівшою вишнею 😁, оце більш за все нагадує. Хоча якщо перенести на шкіру, відразу помітно наскільки він носибельний та напівпрозорий. Так, не самий прозорий відтінок, але...

На мою думку такий осінній 🍁, коли хочеться закутатись в якийсь величезний м'який шарф, накинути стильне пальто та гуляти лісом...

Нанесення в один шар я можу назвати його бальзамом з відтінком, а от вже якщо продублювати, це буде насичений доволі колір - колір якраз темного меду.

Для порівняння нанесла на нижню губу бальзам від Clinique Almost Lipstick in Black Honey, щоб було зрозуміло настільки ж є різниця по відтінку в 1 нанесення. В цьому випадку вона не перекриває свій пігмент губ,а ніби посилює його.

Я пам'ятаю перед покупкою переглянула дуже багато свотчів, і на кожній цей бальзам виглядав по-різному : на комусь справді занадто темним (або ж нашаровували багато 🙄), на комусь навіть трошки з фіолетовим підтоном, на мені ж вона виключно тепла, коричнево - теракотова, навіть з якимсь червоним на сонечку.

А от коли додати олівець, це вже повноцінна помада, відтінок посилюється. Та і не так швидко вона зникає тоді. Взагалі, я відмітила, що відтінок цього бальзаму буде таким, як цілому виглядає ваш макіяж, тобто він напряму від нього залежить.

На мою думку, саме в "макіяж без макіяжу" і буде відповідати на всі 💯 як планував виробник, щоб виглядав цей відтінок.

Щоб він гарно лежав на губах, потурбуйтесь про це завчасно. Взагалі, турбуйтесь про ваші вуста і тоді жодна помада не буде жахливою. Наші губи - це те саме обличчя, то чому за ним ми доглядаємо весь час, а про губи згадуємо лише, коли тільки наносимо помади?

Ще хочеться додати і те, що цей бальзам і не так швидко використовується, тому впринципі, ціна (на знижках 😁) досить приємна.

Впернена що Clinique Almost Lipstick in Black Honey буде до вподоби тим, що любить швидкі макіяжі, легкі, коли не треба зайвих рухів. Класика - просто нюд мейк!

Дякую, що завітали 🌸 та вашу увагу.

З повагою, Ксенія ✨.