Ірина 🦋

Міцелярна вода Simple, чи дійсно вона така класна?!

Міцелярна вода Simple, чи дійсно вона така класна?!

На міцелярну воду Simple Kind to Skin Micellar Water мені зустрічалося багато хороших відгуків, що вона краще за складом міцелярки від Garnier Skin Naturals 🌸https://club.makeup.com.ua/post/40460/ хоча її я теж люблю і використовую вже багато років, і не гірше за дорожчу воду від Bioderma Sensibio H2O Micellaire Solution 💧 https://club.makeup.com.ua/post/32642/ теж мою улюблену, зазвичай я вибираю між цими двома, але цього разу мені захотілося спробувати щось новеньке 😉

Міцелярна вода Simple Kind To Skin – це чудовий засіб для щоденного очищення шкіри. Вона містить вітамін В3, який заспокоює та зменшує запалення, покращує текстуру, зволожує та робить шкіру сяючою. За допомогою цього засобу можна легко видалити макіяж, забруднення та зайвий жир з обличчя. Вміст одного флакона вистачить на 200 використань, що робить його економічно вигідним у порівнянні з іншими засобами, що очищають. Міцелярна вода Simple Kind To Skin не містить етилового спирту та компонентів тваринного походження. Не містить барвники, віддушки, агресивні хімічні речовини, які можуть негативно вплинути, тому чудово підходить навіть для власників чутливої ​​шкіри. Засіб не тільки обережно очищає, але також допомагає вирівняти тон обличчя і готує шкіру до нанесення макіяжу. Зручний у використанні, адже не потребує змивання.

Підходить для всіх типів шкіри, у тому числі для чутливої☺️

Під час використання вода не пече/не щипає очі, не провокує висипів. Відмінно видаляє мій макіяж, з водостійкого у мене олівці для очей і губ, так само чудово справляється як зі звичайною тушшю, так і з термо-тушшю, водостійку не пробувала їй змивати.

Також якщо я використовую ВВ крему, то після будь-якої міцелярної води, я додатково змиваю макіяж ще гідрофільним бальзамом.

Хоча зазначено, що цю міцелярну воду можна не змивати, я все одно вмиваюся 🚿після будь-якої міцелярки.

Також у Simple є міцелярна вода Water Boost Micellar Cleansing Water яка містить PENTAVITIN, пребіотик рослинного походження і тричі очищену воду.

Чи користуєтеся ви міцелярною водою або віддаєте перевагу іншим засобам для зняття макіяжу? Якщо так, то яка ваша улюблена?