Очищаючий гель для обличчя від Re.Care
Я вражена новою лінійкою засобів!
Вражена новою лінійкою і маю тепер абсолютно все! Бо лінійка на 100% дієва і обрала я її в самий потрібний момент. Розказую, що нова лінійка засобів від нового бренду re:сare, це про "дійсно працює".
Лінійка закриває повну рутину для проблемної шкіри. Очищення, тонізування та зняття висипань.
Буду по черзі ділитись знахідками і розкажу про гель для вмивання.
Надніжне очищення, яке так потрібне проблемній шкірі.
Очищувальний гель для обличчя Re.Care Skin & Pore Cleansing Gel призначений для глибокого, але делікатного очищення шкіри.
Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Формула гелю зменшує пори, контролює виділення себуму, а також забезпечує ефективне видалення забруднень і залишків макіяжу.
Завдяки зволожуючим компонентам, продукт не пересушує шкіру, залишаючи її свіжою, гладенькою та сяючою.
Має дуже зручний дозатор для економного розходу!
А сам гель надзвичайно дбайливо та ніжно очищає шкіру!
Після використання Re.Care Skin & Pore Cleansing Gel відчуття надзвичайної свіжості. Гель ніжно очищує шкіру, не викликаючи подразнень, навіть на чутливих ділянках.
Шкіра стає помітно м’якшою, пори виглядають меншими, а жирний блиск зникає.
Великий плюс у тому, що продукт не пересушує, залишаючи відчуття зволоженості, тому його можна використовувати як вранці, так і ввечері.
Надзвичайно вражена!
І щиро рекомендую!
Але там вся лінійка мега крута! Доприкладу, дуже крутий точковий засіб від прищиків! Так, окремо напишу все :)
Коментарі (0)