Олена В

Зміцнюючий денний крем проти зморшок NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream

Зміцнюючий денний крем проти зморшок NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream

Я завжди любила креми Nivea і періодично ними користувалась.

Цього літа я познайомилась з їхньою лінійкою Luminous і вона підкорила мене легкістю текстур, не зважаючи на присутність SPF 50 в денному кремі, та гарною дієвістю:підтягненням шкіри і зволоженням.

Тепер знайомлюсь з лінійкою Q10. Тим паче шкіра у мене вже вікова: 40+ якраз ідеальний вік для тестування всієї лінійки.

Почну зі зміцнюючого крема NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream .

Мої вихідні дані: нормальний тип шкіри. Без особливих висипів чи сильної пігментації. Без розширених пор. Але є вікові зміни: мімічні зморшки на лобі і мілкі біля крил носу. Мені не дуже подобається шкіра на щоках, здається втрачається пружність.

Пакування: 50 ml. Біле лаконічне пакування. Дуже приємно тримати в руках та зручно користуватися.

Крем іде в коробочці, запакований в слюду.

Сам крем закритий фольгою.

Крем білого кольору з дуже легким жовтуватим відливом.

Текстура: досить щільна, але я дуже люблю такі текстури. Зараз на осінь-зиму така текстура ідеальна.

Але диво в тому, що хоч крем і досить щільний, він наче тане при контакті зі шкірою, ультра швидко вбирається , не залишаючи ні блиску, ні жирності. Абсолютно не важкий.

Аромат: всі аромати кремів Nivea обожнюю. Ніяких неприємних ноток не чую в цій віддушці, хоча хтось пише в відгуках саме на Мейкапі під товаром що воняє. Мені пахне доглядовий хорошим кремом. Я обожнюю цей аромат. На шкірі довго не тримається, тому аромат нікому не завадить. Але мене дійсно дивують відгуки про аромат одеколону чи ще чогось в цьому крему. Я дуже тонко відчуваю аромати (ковід не вплинув на мій нюх🤣),але тут ну ніяк не відчуваю нічого неприємного. Приємний аромат як і завжди у Нівеї.🧐

Дія на шкіру і відчуття:

✅Не скочується.

✅Гарно зволожує.

✅Під вв крем ідеально лягає. Можливо на літо і щільнуватий, не знаю. Але зараз і взимку ідеальний.

✅Добре підтягує шкіру. Є ліфтинг. Але це не стягнутість. Саме ліфтинг.

✅Він дійсно потихеньку розгладжує зморшки. Мілкі робить непомітними. Глибокі трошки зробив мілкішими. І це лише за 8 днів користування!

✅Не створює плівку.

✅Не забиває пори

✅Робить шкіру еластичнішою, м'якшою, оксамитовою

✅В ньому СПФ 15. Додатковий фільтр ніяк не завадить.

✅Шкіра з ним дійсно преображається: я помітила неймовірну ніжність шкіри після користування. Як наче персик (без перебільшення).

✅Шкіра щільніша, свіжіша і упругіша.

✅Шкірі з ним дуже комфортно: я його не відчуваю протягом дня. Це важливо!

Про склад:

Крем містить антиоксидант Q10 — споріднений шкірі коензим, що уповільнює процеси старіння. Вміст креатину в 10 разів більший, ніж у попередній формулі денного крему. Ці компоненти є в шкірі в природному вигляді, але згодом їхня кількість зменшується. Саме наявність у кремі споріднених шкірі елементів обумовлює його антивіковий і балансувальний вплив.

Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Salicylate, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate SE, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Phenylbenzimidazole Sulfonate, Synthetic Beeswax, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Carbomer, Dimethicone, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum.

Цей крем з легкістю рекомендую, особливо якщо у вас нормальна чи суха зріла шкіра. І на холод він ідеальний.

Дякую що читаєте!🤍