wowmom

Поцілунок теплого сонечка на обличчі! Але впевнена, цей бронзер сподобається не всім!

Поцілунок теплого сонечка на обличчі! Але впевнена, цей бронзер сподобається не всім!
Поцілунок теплого сонечка на обличчі! Але впевнена, цей бронзер сподобається не всім!

Привіт, красуні!

Нещодавно в мене повністю закінчився улюблений бронзер theBalm Bahama Mama, тож я вирішила, що заслужила побалувати себе обновкою:-)

Тим паче у Nyx вийшли класні нові бронзери - Buttermelt Bronzer, з напівкремовою формулою, і вони вже встигли наробити шуму в Тік Тоці.

Тож поспішаю до вас з оглядом на цю гарячу новинку.

Поцілунок теплого сонечка на обличчі! Але впевнена, цей бронзер сподобається не всім!

У палітрі 8 віддінків, але для слов'янської шкіри підходять лише два: 01 Butta Cup та 02 All Butta Cup. 03-й віддінок Deserve Butta вже буде занадто темним.

Насправді, найбільш універсальний бронзер - це 02 All Butta Cup, але його або немає в наявності, або він на 200 грн дорожчий за інші віддінки. Це, я вважаю, дуже несправедливо.

Проте, я подумала, що скоро вже зима, тож можна спробувати на собі найсвітліший колір з палітри.

Мені дуже імпонує дизайн упаковки, адже виглядає бронзер досить незвично. Нагадує або шматочок вершкового масла, або якесь морозиво. Пластик якісний, проте, мені здається, що тут не вистачає маленького дзеркальця.

Ще один невеликий нюанс: не завжди вдається відкрити бронзер з першого разу, особливо, якщо у вас довгі нігті. Чому? Бо упаковка закривається доволі щільно, тому треба прикласти трошки зусиль, щоб її відкрити, і не зламати ні нігті, ні саму упаковку. Але то вже дрібниці!

Чим відрізняється бронзер від скульптора?

Скульптор, як правило, має холодний сіро-коричневий віддінок, який імітує колір власної тіні. Його наносять в зону під вилицями, щоб візуально зробити обличчя більш виразним.

А бронзер - це засіб, який надає шкірі теплого віддінку засмаги. Тож наносять його туди, де обличчя найшвидше засмагає, тобто над вилицями, трохи на чоло, на підборіддя. Бронзер, в деяких випадках, можна і замість рум'ян використовувати.

Nyx Buttermelt Bronzer має шикарну пігментацію, та ніжну напівкремову формулу. Завдяки сатиновому фінішу він дуже легко розтушовується без плям.

Для нанесення я використовую пухнастий пензель з синтетичного ворсу. Бронзер чудово набирається і не пилить.

Я люблю, коли бронзер видно на шкірі, тому наношу його не соромлячись. На пів обличчя:-)

Він дійсно чудово лягає, його легко вполірувати, але подивіться на віддінок - бронзер насправді дуже рудий.

А враховуючи те, що це найсвітліший віддінок, тобто повинен підходити дівчатам з дуже світлою шкірою, виходить такий собі "сюрпрайз-сюрпрайз".

Я маю доволі теплу зовнішність, але навіть мені хочеться трошки прохолоди. Спробую спіймати найпопулярніший віддінок 02 All Butta Cup - можливо він мені сподобається більше, бо текстура бронзеру прямо топ.

Стійкість у Nyx Buttermelt Bronzer прекрасна - він тримається на шкірі з ранку до самого вечора, не втрачаючи інтенсивності.

Я, звісно, розумію, що віддінок не зовсім мій, але все одно залюбки буду користуватися цим бронзером. І в пару до нього я придбала ще і Nyx Buttermelt Blush, але про це ми поговоримо трохи згодом.

Дякую за увагу 😘