Vik_Sem

Sovka Skincare | Ягідний бум на твоїй шкірі

Останнім часом скрабами я запаслась знатно. Компенсую весь час, коли не приділяла належної уваги своїй шкірі. Серед них є і кілька варіантів від Sovka Skincare. Для себе я обрала скраб для тіла "Ягідний"

Опис від бренду

"Додайте до своєї гігієни трішки малинової ніжності та неймовірної спокусливості стиглих ягід разом зі скрабом для тіла «Ягідний» від Sovka Skincare. Цей унікальний засіб одразу приверне вашу увагу своїми насиченими рожево-ліловими відтінками та яскравим дизайном."

Композиція

Sucrose, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, Colour, Xanthan Gum.

Завдяки наявності мигдалевої олії у складі такий продукт сприяє заспокоєнню подразнень, освітленню пігментних плям і підвищенню тонусу епідермісу.

Упаковка

Пластикова банка-шайба. Прозора, з яскравою наклейкою та яскравою текстурою скрабу- власне вона мене й одразу привабила.

Текстура

Щільненька, в'язка і тягуча як жуйка. Дуже ефектно виглядає за рахунок насиченого кольору. Цукру тут не просто багато – його багацько, за рахунок чого скрабування проходить дуже відчутне. При контакті з водою кольори змішуються і залишається яскраво фіолетовий колір. Шкіру не фарбує.

Ароматика

Пахне смачно, це явно ягоди, але сказати, що виразно відчувається саме якась ягода– не можу. Під час використання аромат насичений, після чого на шкірі залишається тільки парфумерна віддушка, яка швидко випаровується.

Використання та враження

У справі приємний і має середню жорсткість по впливу на шкіру.

Користуватися ним виявилося приємно. Зачерпую з банки трохи цієї в'язкої суміші і наношу рухамина вологу шкіру. Скрабування за рахунок часток відчутне але делікатне і не травмує шкіру. У міру тертя розтирається з утворенням кремової пінки, яка при подальшому контакті з водою емульгує за принципом гідрофільного масла. Сподобалося, що змивається в нуль, без маслянистості та плівки.

Шкіра в результаті неймовірно гладка, ніжна, тактильно приємна.

По текстурі скраб дуже сподобався. Тут я згодна з виробником – використання цього скрабу справді піднімає настрій за рахунок аромату та відчутного впливу на шкіру. Витрата не надто велика, особливо якщо є, з чим чергувати використання цього скрабу.

Як хороший скрабуючий засіб скраб показав себе відмінно. Я чергую його використання з іншими скрабами. Купівлю ж цього скрабу я швидше за все повторю, тому що мені дуже сподобалася його консистенція і дія. Яскраві кольори дарують гарний настрій і догляд за шкірує стає ще приємніший.

-РЕКОМЕНДУЮ-