Швець Карина🤍

Sovka Skincare | Sorbet Scrub Nutella

Sovka Skincare | Sorbet Scrub Nutella
Sovka Skincare | Sorbet Scrub Nutella

Цей скраб я побачила у дівчат в клубі і стало неймовірно цікаво його спробувати, бо всі писали, що аромат - це щось.

Спойлер - так і є)

За цей місяць це другий скраб, який влаштовує мене повністю, і нижче розповідаю, які саме в нього переваги ⬇️

Sovka Skincare | Sorbet Scrub Nutella

🤎Неймовірно зручне пакування. Кришка завинчується, пластик щільний - навіть при падінні з висоти метр до ванної скраб не пошкодився і лишився цілим👌🏻

🤍Обʼєм складає цілих 310 мл, і це доволі багато для такого виду продукту.

🤎Основа скрабу - цукор. Я вже багато разів наголошувала, що не можу користуватись сольовими скрабами через сильне подразнення, тому цукрові - моя любов.

🤍Аромат. Ну тут слова зайві… він пахне реальною нутеллою, яку ми всі любимо) навіть мій хлопець сказав, що пахне один в один до нутелли, а це значить дійсно так, бо він у мене до ароматів чутливий.

🤎Наповнення скрабу складається з двох шарів - коричневого і білого, що візуально виглядає доволі цікаво.

🤎SUCROSE: цукор

🤍COCOS NUCIFERA OIL (Кокосова олія): зволожувач і емолент

🤎PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL (Масло солодкого мигдалю): емолент

🤍AQUA: вода

🤎COCAMIDOPROPYL BETAINE: як піноутворювач і зволожувач.

🤍GLYCERYL STEARATE: Емульгатор

🤎CETEARETH-20, CETEARETH-12, CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE: емульгатори та стабілізатори консистенції.

🤍PENTYLENE GLYCOL: консервант

🤎TOCOPHERYL ACETATE: вітамін Е

🤍ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL: Консерванти

🤎PARFUM

🤍COLOUR: Барвник

🤎XANTHAN GUM: для стабілізації консистенції продукту.

Текстура цукрова, не тягнеться і нічого подібного з нею не відбувається.

Просто цукор з олійками по факту)

Мені сподобався той факт, що скраб якось так спресований, що коли ти його наносиш, половина його не висипається у ванну, а все лишається в руках і розподіляється по тілу. Це мене порадувало)

При змішуванні з водою він також утворює молочкову емульсію, але тут вона вже коричневого кольору, а не білого. Скрабування тут доволі делікатне, воно не до кісток) тож можна спокійно користуватись раз на 2-3 дні.

Цей скраб більш олійний, але все одно після процедури жирності по собі не залишає. Під час скрабування олійки наче всмоктуються у шкіру і вона залишається зволоженою, але не масною.

Жодного подразнення або дискомфорту засіб не викликав, ба більше - я ж лінуюсь користуватись скрабами, тому в мене вони зазвичай затримуються дуже надовго, але не цей) за пару тижнів я вже використала майже половину баночки, а все через чудовий аромат нутелки🥰до речі, запах на шкірі зникає дуже швидко, тож оточуючі його навряд чи помітять. Але було б круто, якби Sovka Skincare випустили баттер або суфле для тіла з таким ароматом 🤤 попит на нього був би шалений)

Цей скраб я можу з впевненістю рекомендувати, адже він підійшов навіть моїй чутливій шкірі тіла, яка пече від усього на світі. Раніше я думала, що знайти хороший скраб - це задача з зірочкою, але виявилось, що серед наших українських брендів можна легко це зробити 👌🏻

У Sovka є також інші різнокольорові скраби, які одним лише своїм виглядом підіймають настрій. Впевнена, що аромати там теж що треба👀. Судде хочу спробувати ще серію з ароматом Love is, він мене дуже зацікавив 🤍