ksnklb

Спробувала скраб від Shelly 💜

Спробувала скраб від Shelly 💜

Що ви бачите перед собою? Це скарб скраб.
Так і хочеться написати про цей чудовий засіб, який я люблю додавати двічі на тиждень у свою рутину (більше не рекомендується).
Цей скраб спонукали мене придбати хороші відгуки дівчат у клубі, поради та довіра до Shelly.
А справа у тому, що після того, як я нормально так хворіла та приймала антибіотики, в мене стала сухіша шкіра, почалось лущення. Креми для тіла трішки цим допомагали, а так, як у мене загалом нормальна безпроблемна шкіра, яка добре завжди реагувала навіть на жорсткіші скраби, я подумала, що потрібно пошукати якись м'який та при цьому трішки зволожуючий скраб. І цей скраб у цьому випадку для мене став знахідкою, і так, це ще один засіб у виборі якому я довірилась відгукам у клубі та зовсім не пошкодувала!💜
П.с: так, він не пересушив і допоміг позбутись лущення.

Спробувала скраб від Shelly 💜

Баночка доволі важка, скрабу тут 350g.
Дизайн у стилі бренду, а оскільки тут "екстракт равлика", то на кришечці намальований равлик)). Переважають фіолетові та білі тона.
Кришечка звичайна, закривається нормально. Під нею є мембрана, яку легко зняти.

Сам скраб фіолетового кольору, а якщо його набирати вологими руками, то місце "зрізу" стає трішки білим.
Аромат має дуже приємний, але не насичений, хтось писав, що нагадує хороші квіткові парфуми. І справді, здається, ніби туди додали кілька крапель парфумів.
Сама консистенція скрабу, коли набирати, не суха і набирається добре, не розпадаючись. Та при цьому і не "розлазиться" одразу у руці, а відповідно можна спокійно набрати та нанести масажними рухами на потрібну ділянку. Так скраб, вступаючи у реакцію, буде трішки перетворюватись у легку білу кремову піну, що залишиться на ділянці тіла просто легкою кремовою емульсією з вкрапленнями скрабуючих частинок, які вже стануть прозорими.
Скраб змивається без зусиль.
Після скрабування шкіра не подразнена, не пересушена, на ній немає ранок, немає лущення, печіння.
Якщо наносити на ніжки перед бриттям, то можна відчути, м'яку плівочку, та при цьому бриття проходить легко, бритва не забивається, волосинки чудово збриває.
Наносити потрібно на вологу шкіру, щоб утворювалась ця біла кремова емульсія.
Також при скрабуванні скрабуючі частинки відчуваються м'якими, відчутними, та не такими, що друть.

Як можна було вже зрозуміти, скраб мені дуже сподобався, він відчувається, та при цьому ніжний і комфортний, після нього шкіра м'яка, ніжна та додатково очищена. Користуюсь ним із середини жовтня двічі на тиждень, тому можна сказати по фото сказати, що розхід не великий.

Склад нормальний і не великий, тобто нам обіцяли цукровий скраб? Так, у складі справді цукор. На 4, 5, 6 місцях обіцяні цікавинки, такі як: алантоїн, олія каріте та 🐌екстракт равлика🐌. І окей, це формулювання мене лякало, та у складі фільтрат слизу равлика і все ок.
З "червоних" компонентів можна виділити барвник та ароматизатор, але що ми очікували від фіолетового скрабу з приємним ароматом?😄

Sugar – цукор, скраби на його основі м'якші ніж сольові, а ще цукор є природнім джерелом гліколевої кислоти.
Glycerin – гліцерин, зволожувачю
Sodium Coco Sulfate – кокосульфат натрію, який отримують з кокосової та пальмової олій, створює очищуючу пінку.
Allantoin – алантоїн, зволожуючий і загоюючий агент, який має здатність позбавлятися від мертвих клітин шкіри та залишати шкіру свіжою та сяючою.
Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil – олія каріте, дуже хороший зволожувач, може підвищувати в'язкість продукту.
Snail Secretion Filtrate – фільтрат слизу равлика, надає зволоження, відновлення, антиоксидантну дію, освітлення, очищення розгладження шкіри.
Parfum – ароматизатор.
Phenoxyethanol – консервант.
Ethylhexylglycerin – консервант.
CI 60730 – барвник.