Чоловічий гель для вмивання від Piel Cosmetics
Pachuli Gel Cleanser For Men
Це чудовий та стильний тонізувальний гель для вмивання з пачулі. Гель вирізняється прекрасними очисними властивостями і дуже добре позбавляє шкірний покрив від різних забруднень та надлишків шкірного сала.
По чорному кольору на пакуванні ми одразу розуміємо, що перед нами чоловіча серія. Гель в прозорій пластиковій м'якій тубі з захисною фольгованою мембраною - я таке дуже ціную, оскільки впевнена, що цим засобом ніхто не користувався до мене. Кришка формату фліп-топ користуватися зручно. Засіб має гелеву консистенцію, що очікувано, враховуючи назву продукту, він помірно рідкий та не розстікається як водичка.
Об'єм – 150 мл.
На звороті туби розміщена вся необхідна інформація про засіб: виробник, склад. спосіб застосування, дата виробництва та терміни зберігання..
Склад
AQUA, SODIUM MYRETH SULFATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURYL GLUCOSIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, POLYSORBATE 20, MENTHOL, POGOSTEMON CABLIN LEAF OIL, LACTOSE, CELLULOSE, CI 77289, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, SODIUM HYALURONATE, ARGENTUM СOLLOIDALE, GLYCERYL OLEATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERIN, SORBITOL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE
Активні компоненти:
Колоїдне срібло надає захист від бактерій, які можуть стати причиною подразнень та запалень.
Ментол тонізує, дарує відчуття прохолоди і свіжості, додає сил та енергії.
Сорбітол зволожує шкіру.
Гіалуронова кислота підтримує зволоженість шкіри, попереджає сухість і жорсткість.
Засіб не містить SLES, а також камедогенних компонентів, які закупорюють пори.
Хоч гель і чоловічий, але я також ним неодноразово користувалась та ще буду користуватись.
Я й раніше надавала перевагу саме чоловічим пінкам для бриття та бальзамам після, а відколи почула від косметолога, думці якої я довіряю, що і для жіночої шкіри можна використовувати чоловічі засоби не на постійній основі- роблю це залюбки)
Справа в тому, що засоби чоловічої косметики більш концентровані в порівнянні з жіночими і мають у складі більше активних компонентів, тому що шкіра у чоловіків більш щільна. Крім того у чоловіків шкіра жирніша, і тому засоби у своєму складі мають компоненти, що матують, щоб усунути жирний блиск.
Власниці жирної та комбінованої шкіри, до яких я й належу, цілком спокійно можуть користуватися чоловічими засобами і ефект від їх застосування буде дуже хороший.
Враження
Засіб надає антибактеріальний ефект, відновлює пошкоджені тканини, тонізує і зволожує, не залишаючи відчуття сухості та стягнутості після використання. Продукт приємно пахне терпкими пачулями, але необхідно врахувати, що у складі є ментол, для тих у кого від нього сльозяться очі. Хлопець сміється про цей гель: "вмиваюсь і плачу".
Навіть на фото помітна м’яка текстура засобу, також привертають увагу блакитні масажні гранули, що містять вітаміни С та Е, пантотенову, фолієву, лінолеву, ліноленову, олеїнову кислоти. В процесі умивання гранули бережно масажують шкіру, сприяють прискоренню кровообігу та процесу регенерації – це особливо важливо для чоловіків, адже після гоління залишаються мікропорізи, які є сприятливим середовищем для розвитку запалення.
Підсумовуючи:
♠️Гель добре очищує шкіру.
♠️ має загоювальні властивості, зменшує запалення.
♠️знижує вироблення себуму і має матуючий ефект.
♠️помірно милкий, легко змивається та плівочки на шкірі не залишає.
♠️шкіру гель не сушить.
Відчуття від застосування продукту у нас обох доволі комфортні (не рахуючи ментол 🤣) , шкіра очищена, свіжа та присутній ефект охолодження.
Коментарі (0)