Spodobaieva Maryna

Apis Natural Cosmetics

Apis Natural Cosmetics

Сьогодні хочу розповісти про досить базовий зволожуючий крем для обличчя, бо зазвичай зараз легше знайти крем з активами.

Бренд поступово заповнює мою квартиру, тож це далеко не останній допис про Apis.

Мій вибір впав на Cannabis Home Care – це лінія професійних косметичних засобів, створена для сухої та чутливої ​​шкіри. Але тут такий склад, який на мою думку підійде для любого типу шкіри. Плюс формула містить аж 96% компонентів природного походження.

Apis Natural Cosmetics
Apis Natural Cosmetics
Apis Natural Cosmetics
Apis Natural Cosmetics

Склад: AQUA, CANNABIS SATIVA (HEMP) SEED OIL, GLYCERIN, SQUALANE, CETEARYL ALCOHOL & CETEARETH 20, CANNABIS SATIVA SEED OIL GLYCERETH-8 ESTERS, SODIUM HYALURONATE, D-PANTHENOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, ALOE EXTRACT, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PARFUM.

Я фанат конопляної олії навіть в чистому вигляді. Високий вміст конопляної олії у продуктах забезпечує ефективне та інтенсивне зволоження шкіри, а комедогенність данної олії – 0.

Також алое, D-пантенол та гіалуронова кислота допомагають заспокоїти роздратування та прискорити регенерацію шкіри. Олія Ши, вітамін Е та сквален живлять, пом’якшують та надовго зволожують шкіру.

Переваги продукту:

• Прискорює регенерацію шкіри, сприяє інтенсивній гідратації.
  • Відновлює її еластичність, гладкість та здоровий відтінок.
  • Дерматологічно протестовано.

Аромат тут дійсно конопляного масла, але досить приємний трав’яний. Текстура легенька, навіть трішки схожа, як в лосьйонах для тіла. Поглинається він поступово, але думаю, це залежить від типу шкіри. На моїй шкірі він дає приємне вологе сяйво, але мені такий фініш сподобався. Він дає необхідний рівень зволоженості.

Плюс я надіюсь Makeup виправить категорію, бо чомусь він в розділі кремів для рук.

Всім мирного вечора🌚