MAXIMOVA🌷

Найзручніший пензлик для масок

Найзручніший пензлик для масок

Я обожнюю використовувати маски, і здебільшого розподіляла їх пальчиками. Згодом почала використовувати шпатель, а наразі знайшла ідеальний варіант нанесення пензликом від Lunnitsa!

Мені дуже подобається його естетичний дизайн, дерев’яна ручка з логотипом, гладенька, лакована, не боїться води. Ворс синтетичний світлого кольору зажатий металом.

Даний пензлик я використовувала вже дуууже багато раз, щоразу його промивала і просушувала, а його вигляд зовсім не змінюється і не деформується! Ворс не лізе!

Доречі, мені дуже подобається, що колір ворсу світлий, на ньому добре видно ступінь забрудненості. Використовуючи одну глиняну маску я помітила, що після миття пензлик залишився сіруватий, тобто я погано промила ворс через в’язкість маски, тому промивала ще раз до чистоти. З темним ворсом я б цього не помітила.

Найзручніший пензлик для масок

Завдяки своїй формі пензликом дуже легко наносити різноманітні маски, особливо зручно пропрацьовувати зони носу та навколо очей. Можна робити зовсім тоненький шар і товщий.

Компактний розмір дозволяє занурювати пензлик в невеличкі баночки з масками. І маски, що в тюбиках також зручно розподіляти.

Моя щира рекомендація вам! Особливо, якщо ви як і я полюбляєте частенько себе балувати масочками. Пензлик якісний та довго послужить! Ціна доступна!