Олена В

Мелодія затишку Avenue des Parfumes Citrus and Floral

Мелодія затишку Avenue des Parfumes  Citrus and Floral

Цей аромадифузор сподобався всім в моїй сім’ї.

Вибір аромату для дома давався мені важкувато. Бо ми з чоловіком любимо абсолютно різні аромати. Я люблю квіти і пряні акорди, а він свіжість. Тому вибір все ж пав саме на Citrus and Floral. Бо тут поєднується і цитрусові, і квіти. І вибух свіжості, і тепло квітів, сандалу та амбри. А також пряність базиліку.

І композиція вдовольнила нас обох. Звучить все гармонійно і дуже затишно.

Приїхав аромадифузор в красивому картонному пакуванні. Сама рідина насиченого синього кольору.

Виробник обіцяє,що аромат буде звучати довго,до місяців 3-4.

Початкова нота: Апельсин, Базилік, Грейпфрут, Мандарин, Неролі
Нота серця: Півонія
Кінцева нота: Амбра, Сандал

Об'єм: 100ml
Прем’єра аромату: 2023
Стать: унісекс
Класифікація: нішева
Країна ТМ: Україна

Ця осінь звучить для мене саме так. Цитрусовий акорд з апельсину, грейпфруту та мандарину на початку, до якого додається неймовірна свіжість базиліку. Базилік нагадує про літо і тепло💛. Далі неролі додає ще більшої цитрусовості та легкої квітковості. Старт дуже освіжаючий і бадьорий. Далі квіти і неймовірно тепла база з амбри та сандалу, яка трохи вгамовує бурхливий вибух цитрусів м’якими та зігріваючими нотами солодкості.

Цей аромат підійде абсолютно всім: хто любить освіжаючі аромати, чи для тих хто любить квіти. Неймовірно п’янкий, але при цьому легкий аромат. Не задушить, не буде настирливим. Він просто звучить ніжно і додає шарму та затишку вашій оселі .

Підійде для невеликих приміщень. Хоча у мене стоїть у великій кімнаті і аромат відчутний навіть при вході в квартиру.

Аромат цей дійсно «прикрашає» приміщення і дарує гарний настрій.

Я використовую 3 палички, для нас цього достатньо.

Рекомендую спробувати!

Дякую за цікавість до допису!💙