Ірина 🦋

Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Patchouli & Spicy

Це вже мій 4 аромадифузор, який я купила від українського бренду 🇺🇦 Avenue Des Parfums. Посилання на мої інші аромати залишу внизу ⬇️цього огляду

На цей раз мені потрібен був аромат для приймальні офісу 🏢, і я зупинила свій вибір на Patchouli & Spicy.

Насолоджуйтеся неповторністю моменту. Пориньте у світ приємної релаксації, затишку та блаженства. Починайте день з позитиву і відкрийте для себе ефективне вечірнє перезавантаження. Для всього цього призначений аромадифузор Patchouli & Spicy, здатний тонізувати і зігрівати одночасно. Володіючи розкішним, глибоким східно-гурманським ароматом, він допомагає зупинити потік негативних думок, зняти стрес і підняти настрій у будь-який час доби.

Особливості аромадифузора Avenue Des Parfums Home Patchouli & Spicy:

🧡 рекомендується для вітальні, кабінету/офісу або магазину;
🧡 відмінно підходить для магазинів або, наприклад, готелів;
🧡 розрахований на приміщення до 25 м² і ароматизацію до 4-6 тижнів;
🧡 заповнює кожен куточок простору та допомагає у створенні комфортної атмосфери;
🧡 з перших хвилин дарує відчуття затишку завдяки вдалому поєднанню нот какао та праліне;
🧡 відтінки кедра і пачулів надають композиції чуттєвості, теплоти й особливої родзинки;
🧡 базові ноти ванілі, бензоїну та білого мускусу – гармонійне завершення аромату для повноцінного умиротворення.

Зовнішній вигляд: Гарна сіра упаковка з м'якого картону. Усередині компактний скляний флакон, об'ємом 100ml та з ним у комплекті 6 м'яких паличок якими можливи регулювати інтенсивність аромату. Рідина всередині помаранчевого кольору 🧡 . Також на флаконі є захисна плівка від першого відкриття. Флакон закритий всередині пластиковою кришечкою, щоб під час транспортування рідина не розлилася. Раджу її не викидати, якщо будете на довго їхати з дому 🚘 або захочете на якийсь час змінити аромат.

Зверху на флакон одягається чорна декоративна кришечка, вона не закручується, тому не піднімайте флакон за неї, вона легко знімається під вагою скла 💦

Тип аромату: гурманські, східні

Настрій та емоції аромату: медитативний, заспокоєння, релакс
Початкова нота: Какао-праліне
Нота серця: Пачулі, Кедрове дерево
Кінцева нота: Бензоін, Ваніль, Білий мускус

Розкішний, глибокий аромат "Patchouli & Spicy" передає відчуття захисту та стабільності. Вдала суміш нот какао-праліне з екзотичною пачулі та деревними відтінками, створюють затишний аромат для твого простору. Він тонізує, зігріває та підіймає настрій.

У серці аромату панує глибокий ароматичний букет з пачулі та кедрового дерева. Не різкий, він помірно наповнює простір загадковістю.

Завершальні ноти бензоїну та ванільного білого мускусу створюють атмосферу спокою та релаксації. Цей аромат допомагає зняти стрес - неповторний момент для затишку та блаженства.

Композиція аромату складна, як впринципі і в інших аромадифузорів цього бренду які я вже тестувала. Я на початку побоювалася ноти пачулі, тому що не дуже люблю це ноту в парфумерії, але тут пачулі м'які теплі шоколадні. Також чую якісь спеції, ваніль, але вона тут не липка не гурманська, а звучить більш дорого як бензоїн та амбра. Також є дерев'яні 🪵нотки.

Сам аромат такий парфумований осінній 🍂, розслаблюючий що огортає, у напрямку схожий з Vanilla & Caramel про який я вже розповідала.

Зазвичай в дифузорах цього бренду я використовую 3-4 палички, не ставте всі відразу, дайте паличками якийсь час просочитися рідиною, і потім краще поступово додавати їх якщо вам буде не достатньо аромату.

Для того, щоб у кімнаті завжди був приємний запах, необхідно перевертати палички десь кожні 7-10 днів. Якщо дифузор вже стоїть довго і аромату вам недостатньо, можна робити це частіше 😉

Якщо ваш дифузор слабо пахне, найпоширеніша причина – неправильно обране місце для дифузора. Занадто висока вологість 💧, "стояче" повітря або постійний сильний протяг 💨, витяжка - все це може стати причиною втрати інтенсивності аромату або його роботи "вхолосту". Не ставте дифузор на батареї та інші теплові прилади, та під прямі сонячні ☀️промені, це скоротить термін роботи дифузора.

Дифузор повинен бути розміщений у місці вільної циркуляції повітря - поруч із міжкімнатними дверима або кондиціонером, наприклад. Не ставте аромадіфузор у кутку кімнати, інакше він швидше за все втратить половину свого потенціалу. Не рекомендуємо ставити дифузор на підлозі або на високу шафу, оскільки молекули запаху будуть підніматися вгору та ароматизувати стелю.

Я вже хочу спробувати усі аромадифузори від цього бренду 😂

💚 Avenue Des Parfums Home Bergamot & Flower 🍋‍🟩https://club.makeup.com.ua/post/51493/

🧡 Avenue Des Parfums Home Vanilla & Caramel 🍨 https://club.makeup.com.ua/post/51426/

🩵 Avenue Des Parfums Home Lotus & Sandalwood 🪷 https://club.makeup.com.ua/post/47713/

🩶 Areon "Lux Silver" https://club.makeup.com.ua/post/47108/