Ірина 🦋

Відомі всім кремові тіні від Maybelline в універсальному відтінку

Відомі всім кремові тіні від Maybelline в універсальному відтінку

Кремові тіні Maybelline New York Color Tattoo 24 Hour, один із популярних засобів бренду

Грамотно підібрані тіні є невід'ємним атрибутом макіяжу, здатним підкреслити ваш погляд і зробити його більш привабливим. Адже очі - перше, що привертає увагу оточуючих. Технологія Color Tattoo створює супер-насичений колір, який залишається яскравим протягом доби. Слово Tattoo в назві вживається не випадково - тіні, наче татуювання, стійко тримаються на шкірі, не скочуються і не розмазуються.

Безпека цього косметичного засобу підтверджена офтальмологічними випробуваннями. Тіні чудово підійдуть тим, хто носить контактні лінзи і має підвищену чутливість очей.

Відомі всім кремові тіні від Maybelline в універсальному відтінку
Відомі всім кремові тіні від Maybelline в універсальному відтінку

Пакування: Скляна важка прозора баночка з пластиковою кришечкою. Обʼєм 4g.

Консистенція: Кремова щіла, але від тепла пальців стає ніжна, м'яко та легко наноситься покі тіні свіжі та не підсихають. Пальцем набираються краще ніж пензлем, тому що від тепла вони трохи підтаюють і краще набираються, але мені набирати пальцем не зручно 🤷🏻‍♀️

Відтінок: В мене 240 Dusk Doll. Відтінок дуже універсальний, коричневий нюд підтон нейтральний без рудини та сірого. У нерозтушованому вигляді не свотчі виглядає досить темним, але при розтушовуванні це більше колір натуральної тіні. На перший погляд, він повністю матовий, але на фото при яскравому освітленні можна побачити невеликі вкраплення дрібного шиммера, але в макіяжі на очах вони не видно.

Зазвичай наношу їх соло без бази, на рухливу повіку і розтушовувати трохи вище складки до нерухомої частини повіка. Також вони хороші як база під сухі тіні, на них вони чудово тушкуються.

Фініш мають матовий, без єдиної блискітки.

Завдяки унікальній формулі, тіні дуже стійки, просто так не зітреш вологою серветкою. У мене вони не збираються у складках повік і зберігають насиченість кольору, тримаються весь день з ранку до вечора, але в мене повіки не дуже жирні. Вони не течуть від води, не розмазуються, якщо раптом ви забудете про те, що очі нафарбовані і почухайте їх. При цьому повіку вони не тягнуть і не сушать.

Тіні можна розтушувати до дуже легкого натурального відтінку, або навпаки нашарувати і зробити яскравіше за бажанням.

Багато хто наносить їх пальцем, так вони переносяться щільніше, колір насичений, але мені так не зручно наношу маленьким щільно набитим пензлем Real Techniques N 307 та розтушовую маленьким пухнастим пензлем N 301. Кому цікаво мій огляд на ці чудові пензлики https://club.makeup.com.ua/post/49114/ Пензлем виходить більш напівпрозорий ефект.

Витрачаються ці тіні дуже економно. Згодом ці тіні підсихають, і багато хто на них через це скаржиться і викидає. Але є лайфхак, просто додайте в баночку пару крапель олії і вони стануть знову колишньою м'якою кремовою консистенцією.

А ви використовую кремові тіні? Які ваши улюблені?