Missmili

Eveline Cosmetics Variete Brown Eyeliner

Eveline Cosmetics Variete Brown Eyeliner

Малювати стрілки — це така справа, яка вимагає постійної практики. Ну, чесне слово, місяць не потренуєшся — і все, рука тремтить, стрілки дивляться в різні боки, коротше кажучи, суцільний безлад.

Хоч стрілки малюю часто, зазвичай використовую олівець.

Але тут вирішила спробувати щось новеньке — придбала коричневу підводку. І сьогодні мова про неї.

Підводка Eveline Cosmetics Variete Brown Eyeliner — це підводка-фломастер із мега-тонким гострим кінчиком, який точно нагадує грифель тонкого маркера. Малювати нею тонюсінькі стрілки — одне задоволення!

Eveline Cosmetics Variete Brown Eyeliner

Щодо зручності — Eveline Variete перевершила всі очікування. Футляр тонкий, не ковзає в руці, пензлик теж тоненький, але досить твердий, щоб добре тримати форму, при цьому не дряпає повіки і взагалі дуже комфортний. Стрілки виходять рівними, без прогалин, а товщину можна контролювати — від ультратонких до виразних і широких.

Відтінок підводки — коричневий, шоколадний,дещо теплуватий,але не рудий,не занадто темний, і не занадто насичений,ідеально підходить для повсякденного легкого макіяжу.

Фото додаю під різним освітленням.

А стійкість? Вона просто на висоті! Витримує цілий робочий день: не розмазується, не тріскається — справжня мрія! І змивається легко звичайною міцелярною водою.

Чи рекомендую? Так, і ще раз так! Чудова, стійка та зручна підводка, яка точно варта уваги!