Кузя Ю-а

Пінка очищуюча для обличчя Care & Peace

Пінка очищуюча для обличчя Care & Peace

М'яка очищувальна пінка від бренду Care & Peace — це інноваційний засіб для делікатного та ефективного очищення шкіри обличчя.

Її формула базується на термальній воді з мінеральним екстрактом Куяльницької грязі, що насичує клітини шкіри мікро- та макроелементами, знімає подразнення та запалення.

Додатково, пінка збагачена гідролізованими протеїнами молока та шовку, які живлять шкіру амінокислотами та підтримують її гідратацію. Завдяки цьому, засіб забезпечує м'яке та глибоке очищення, розгладжує шкіру та зволожує без стягування

Пінка очищуюча для обличчя Care & Peace

Що видає порційно надніжні хмарки для найделікатнішого догляду! Піночка має неймовірно приємний кремовий, пудровий аромат. Відчуття салонної процедури.

Відзначу, що цей тип очищення, завдяки такій ніжній текстурі, просто непомітно для мене творить диво. Ніби ж і текстури невагомі, а очищення хоч і делікатне, проте ефективне.

Користуватись також дуже просто:

Невелику кількість пінки нанести на вологе обличчя. Помасажувати і змити теплою водою. Одразу ви відчуєте свіжість та шкіра ніби вирівнюється, розгладжується. Не думала, що такий ефект можливий вже на етапі очищення.

Після застосування пінки шкіра відчуває себе свіжою та чистою без будь-якого дискомфорту. Хоч в мене і суха шкіра, я не відчуваю дискомфорту чи стягнення.

Текстура, яка легко наноситься і змивається.

Вже після кількох використань можна помітити покращення стану шкіри: вона стає більш еластичною, пружною та гладенькою.

Особливо приємно, що пінка підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу чи суху, як у мене, і допомагає зняти подразнення та запалення завдяки своїм активним компонентам

Дійсно гарний догляд, що мене спонукає спробувати щось й інше цього бренду.