getejra

Магнієва сіль "Епсома"

Магнієва сіль "Епсома"

Ці вихідні були дощові та прохолодні, тому я так нікуди й не вибралась з дому, зате влаштувала собі справжній косметичний та релаксовий вікенд, буду потрохи з вами ділитись) Я обожнюю подовгу вилежуватись в воді та додавати до неї різні корисності. Тому цього разу це магнієва сіль.

Магнієва сіль "Епсома"
Магнієва сіль "Епсома"

Вона має омолоджувальні, відновлювальні і оздоровлювальні властивості, допомагає підтримувати красу тіла, нормалізувати емоційний стан. Засіб складається з магнію, сірки і кисню. Сульфат магнію – основний компонент солі Епсома. Чинить протизапальну, дію, підсушує. Покращує мікроциркуляцію, допомагає виводити токсини, заспокоює та регенерує шкіру.

Велика пластмасова банка в 1000 мл білого кольору з наклейками кольорів бренду - біло-помаранчевого. Гвинтова кришка не одразу відкриває нам сіль, ще є пластикова мембрана, а вже під нею ми бачимо кристали солі.

Що ж це за така чарівна речовина?

🔸Він чинить протизапальну дію, покращує мікроциркуляцію, допомагає виводити токсини, заспокоює та регенерує шкіру.
🔸Також покращує якість шкіри та її захисні функції, очищає пори, стимулює вироблення колагену.
🔸Сприяє зняттю м'язового напруження, допомагає відновитися після психоемоційних та фізичних навантажень, полегшує фізичний дискомфорт від крепатури.

Цей перелік ми можемо прочитати у виробника під даним продуктом:

🔶 корисна для дорослих і дітей;

🔶 очищає шкіру, робить її більш пружною, шовковистою, дарує доглянутий вигляд; 🔶сприяє підвищенню концентрації;

🔶 знімає м'язову напругу;

🔶заповнює дефіцит магнію в організмі;

🔶 має нейтральний рівень Ph;

🔶виводить накопичені організмом токсини і важкі метали;

🔶 допомагає боротися з проявами целюліту; -

🔶не має запаху.

Заради цікавості перевірила речовину на аналізаторі складу 🤣

Рекомендації по застосуванню:

У теплу воду (37-38 градусів цельсію) насипте 150-200 г солі.
Приймайте ванну щонайменше півгодини. У перші 15-20 хвилин відбувається детоксикація організму, далі – насичення магнієм.

Для мене зараз це трохи прохолодна вода, я поміряла термометром температуру своєї води - це 39,5 градусів. Сподіваюсь, магній не втрачає свої корисні властивості за такої температури, тим більше у інших виробників продуктів з магнієм я бачила темперутуру використання 40 градусів. Частину солі я розчинила з теплою водою в окремій скляній піалі та вилила її у ванну.

і для настрою взяла з собою камінці привезені з моїх улюблених країн: Монтенегро, Сакартвело, Албанії та Хорватії.Також тут є з Бакоти, Драгобрату і Отрокова. Раніше я мала звичку перевозити камінці з країни в країну, от трохи вони в мене й зависли з 21 року, так як поки настрій і стан не для подорожей, але можна ось так поностальгувати.

А ще в невеличку частину солі я додала ефірну олію з вербеною. Дуже зручний формат саме цієї солі, що вона не має аромату - тобто ти можеш щоразу додавати ту ефірну олію, під яку ти маєш настрій зараз) Також вона не фарбує воду - я маю таких знайомих подружок яким подобається лише прозора вода без жодного відтінку.

Мій висновок: магнієва ванна - це розкішна спа процедура, доступна в домашніх умовах. Просто додайте сіль Епсома в теплу воду та відпочивайте.