Mila__Mi

Дезодорант, який сподобається не тільки чоловікам

Дезодорант, який сподобається не тільки чоловікам

Раніше я вам розповідала враження стосовно іншого дезодоранту бренду, він ЙОМУ дуже сподобався
https://club.makeup.com.ua/post/50216/

Ми також придбали і другий дезодорант бренду, адже у якості та приємних аромат ми вже впевнилися і не раз 😌

Але з цим дезодорантом склалося трохи інакше, бо і я собі тепер такий хочу 🤭

Пластиковий футляр зі стиком. Дизайн класний, чоловічий та при цьому доволі мінімалістичний.

У складі НЕ містить солей алюмінію і інших компонентів, які блокують потові залози і можуть порушувати природне потовиділення. А також у складі можна знайти додаткові доглядові компоненти, які направлені на зволоження та пом'якшення шкіри.

Аромат кока-коли з древесними нотами, неймовірно приємний 💘 Я вважаю, що це унісекс аромат і він прекрасно підійде як жіночій, так і чоловічій статі 👌🏻

*я собі вже хочу такий самий, бо ну дуже сподобався 🤭

Колір сливовий.

Текстура щільного гелю в більш твердому форматі з легким відчуттям олійності (це якраз такі ті компоненти, які доглядають за шкірою). Але при цьому олійність не залишається на шкірі і не бруднить одяг.

Який він на дії?
Дезодорант, завдяки своїй гелевій текстурі гарно ковзає і висихає буквально за 5 хвилин, не лишаючи відчуття вологи чи липкості.

Не лишає на одязі білих слідів, що дуже важливо, особливо якщо ви носите темний одяг.

Впродовж дня його дія приємно радує, адже він реально захищає від поту. Активний день і тренування він прекрасно переносить і створює надійний захист. Він не викликає подразнень чи алергічних реакцій. З ним впродовж дня дуже комфортно і аромат тримається кілька годин після нанесення (і це казка 💘, тепер нам потрібен гель для душу та шампунь з таким ароматом, я і сама буду ними користуватися 🤭).

Щира рекомендація 🤎