Що ви зна єте про зубну пасту зі смаком огірка?!
Splash Зубна паста освіжальна з відбілювальним ефектом зі смаком ментолу та огірка 🥒
Зубну пасту від українського 🇺🇦виробника Splash я вперше побачила в оглядах дівчат у makeup club, упаковка виглядала милою, і незвичайні смаки так само привернули мою увагу 🤩
Цього разу виробник вразив зубною пастою з відбілювальним ефектом. Вирізняючись виразним смаком ментолу та огірка, продукт освіжає подих, додає впевненості, дбає про зміцнення, освітлення емалі. Його активні компоненти чинять антибактеріальну, протизапальну, регенеративну дії, заповнюють тріщинки, захищають відкриті канали від сторонніх подразників.
Особливості зубної пасти з відбілювальним ефектом від Splash:
🥒 оптимальна для щоденної гігієни людей з чутливими яснами;
🥒 підходить дітям віком від 12 років;
🥒 густа консистенція чудово емульгує, розчиняє стійкий бруд;
🥒 справляється із залишками їжі, бактеріальним нальотом;
🥒 містить гідролат огірка з дезінфікувальними перевагами;
🥒 наночасточки гідроксіпатиту кальцію забезпечують ефективне зміцнення емалі;
🥒 сприяє її освітленню, зменшуючи жовтизну, тьмяність;
🥒 чинить протизапальну та заспокійливу дії;
🥒 ментол миттєво знеболює й тонізує;
🥒 освіжує подих, запобігаючи повторній появі неприємного запаху;
🥒 стане в пригоді для профілактики ортодонтичних захворювань.
Пакування: Картонна упаковка, всередині якої м'який пластиковий тюбик з кришечкою, що відкручується. Є захисна фольга на шийці пасти. Об'єм 75ml, також є мініатюри 10ml не знаю чи з усіма смаками, але я м'ятою 🌿 точно є у продажу на makeup.
Колір та консистенція: Гелева слизька, прозоро-білого кольору
Смак: Свіжий огірок і трохи м'ята, огірок є головним у ній
Використання: Я отримала пробник, в подарунок 🎁 до замовлення від makeup, дуже зраділа, що у мене буде можливість протестувати цю пасту перед покупкою. Його мені вистачило на кілька разів.
Перше, що мені не сподобалося, це смак зубної пасти 🤢, смак і аромат свіжого огірка 🥒, при тому, що я люблю пасти з різними не звичайними смаками. Можливо, тут я буду упереджена, тому що не люблю аромат огірка ні в засобах для душу, ні в парфумерії, хоча сам овоч люблю і із задоволенням його їм. Але тут можна знайти ті, хто навпаки любить такі аромати і смаки 😉
Наступне що мені зовсім не сподобалося, коли я почала чистити зуби – це консистенція зубної пасти, вона дуже м'яка і слизка, нагадує … скажемо так, підтале желе, яким ви возите по зубах, що б не наводити якісь менш приємні асоціації. Додала її фото на руці, тому що на щітці це не дуже зрозуміло.
Ну і найголовніший і найважливіший пункт, це очищаючі можливості пасти, то заради чого ми власне кажучи її і використовуємо. Паста ну дуууже делікатна, при тому що я не люблю занадто жорстких паст з м'ятним смаком, від яких аж пече 🔥 в роті. Про відбілюючі властивості пасти не бачу сенсу говорити, так як у мене був лише пробник на кілька разів, але в її відбілювання я теж не вірю, якщо вона навіть не впоралась з усім іншим. Чесно, після чищення цією пастою, в мене взагалі не було відчуття чистоти у роті 🤷🏻♀️, і я просто перечистила зуби 🦷 іншою пастою 🪥
Ця паста виявилася для мене найбільшим розчаруванням за всіма критеріями, з усіх зубних паст, які я коли-небудь пробувала 😵💫
Також паста Splash є з 2 іншими смаками, але в мене вже немаї бажання їх пробувати, тому що консистенція та очищувальні здібності пасти мене зовсім не вразили
🪻Зубна паста освіжальна з відбілювальним ефектом зі смаком ванілі та лаванди
🌿Зубна паста освіжальна з відбілювальним ефектом зі смаком м'яти
Я рада, що мені вдалося спробувати цю пасту в пробнику, а не викинути гроші 💸 на повний тюбик, дякую makeup 😉
Якщо хочете пасту з якимось незвичайним смаком, то раджу вам спробувати пасти Marvis, наприклад цю https://club.makeup.com.ua/post/49272/
Коментарі (0)