YuliHrytskoff

Відновлюючий нічний крем проти зморшок NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Replenishing Night Care

Відновлюючий нічний крем проти зморшок NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Replenishing Night Care

В своєму попередньому дописі про засоби лінійки NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle я розповідала про Зміцнюючий денний крем проти зморшок (https://club.makeup.com.ua/post/52720/). Сьогодні ж настав час розповісти про другий засіб цієї серії - Відновлюючий нічний крем проти зморшок NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Replenishing Night Care.

Пакування крему класичне й від цього не менш практичне – якісна пластикова баночка-шайба темно-синього кольору, що під кришечкою містила фольговану захисну мембрану. Крем приїхав до мене упакованим у картонну коробочку, на якій можна знайти всі необхідні відомості про засіб від виробника.

Склад – чудовий! Поклавши руку на серце, скажу, що я аж ніяк не очікувала такого гарного складу в такому бюджетному кремі із категорії мас маркету. Більшість компонентів складу абсолютно безпечні, некомедогенні. Із корисностей – гліцерин, гарний жирний спирт, олія ши, сквален, олія макадамії, коензим Q 10 (чудовий антиоксидант), пантенол, багато емолентів, зволожувачів, амінокислота. Від чого не в захваті – так це від наявності у складі парфумерної віддушки.

Консистенція крему щільна, в міру густа, типова для поживних нічних кремів.

Текстура однорідна, гладка.

Запах – виражений косметичний. Приємний, кремовий, з нотками тієї самої NIVEA початку 2000-х (прямо ностальгія)… Доволі концентрований і стійкий. Особисто для мене це мінус, адже наявність ароматизаторів в доглядовій косметиці для обличчя вважаю відверто не тільки непотрібними, але й потенційно шкідливими.

Колір – білий з жовтим підтоном.

Незважаючи на доволі щільну текстуру, крем легко розприділяється по шкірі та швидко поглинається. Важливо не перебільшувати із кількістю крему, оскільки, за рахунок його щільності, на шкірі можуть залишатись білуваті розводи до моменту повного поглинання крему. Після поглинання крему, на шкірі залишається невеличкий блиск. Але, тим не менше, шкіра не виглядає як жирний млинець – все цілком пристойно (це при тому, що шкіра у мене комбінованого типу, в теплий період року більше схильна до жирності)… Немає відчуття маски, липкості, чи будь-якого іншого дискомфорту.

На ранок шкіра неймовірно зволожена, навіть наживлена, наповнена, зморшки справді стають менш помітними, розгладженими.

Пори крем не забиває.

Алергічних реакцій в мене не викликав.

Взагалі, крем чудовий! Навіть не очікувала, що він мені настільки сподобається! Для вікової шкіри – прекрасний варіант, а зважаючи на його більш ніж доступну ціну – то тим паче!