Spodobaieva Maryna

Біжу на вечірку

Біжу на вечірку

Звісно я не могла не приєднатися, щоб не привітати головну фею клубу Anna_feerie . Завдяки якій в моєму словнику з’явилося слово «псинуль», а у збережених дарсонваль.

В цей день тобі скажуть багато приємного, хай все примножується в сто разів, а краще навіть більше. Щастя, кохання, здоров’я і головне скорішого мирного неба над головою. Щоб кожен день був наповнений приємним і збувалося все задумане. З Днем народження тебе🎂

Чесно переживала, що не встигну, бо після інвентаризації косметики в мене повний мінімалізм. Яскраві палітри, неонові олівчики, аквалайнери та глітери – це все було не про мене. Плюс вирішити «я фея, мавка чи німфа», теж квест, бо в голові відразу «Марин, тобі скільки рочків?». Тож буду рада Вашим коментарям, на кого більше схожий образ і наскільки мене візьмуть в ту чи іншу спільноту?😅

Біжу на вечірку
Біжу на вечірку
Біжу на вечірку
Біжу на вечірку

Ну й куди я без Лізи, яка вирішила сама приєднатись до привітань. І посилати кошачі усмішки в камеру, яку потім перевернула. Тож прийшлось забрати цю булку на руки. Від неї теж кошачі вітання♥️