alena.rosee

Хто є «Хто?» ?

Хто є «Хто?» ?

"Хто" - молодий український бренд з дійсно авторською парфумерією.

Це не аромати "по мотивам" , чи "репліки", якими зараз дуже перенасичено наш ринок (хоча серед них є дійсно якісні, так).

Тут же аромати оригінальні та досить цікаві 🖤 у нас якась симпатія одразу виникла , тому я з радістю поділюсь своїми враженнями про новинки 🤩

Розпаковка була тут:

https://club.makeup.com.ua/looks/52207/

Хто є «Хто?» ?

Десь менше місяця тому у бренда вийшли новинки, одразу 3 аромата, так мовити на будь-який смак і ось пройшло пару тижнів, я їх розносила, посмакувала та можу написати свої думки.

Взагалі у бренда є декілька форматів, ті що в мене на фото - це пробники, але я б сказала досить добротні, тут аж 3 мл, є спрей і ковпачок, тобто в сумочці можна носити сміливо як міні-версію.

Також є формати 6 мл, 10 мл, 50 мл.

Не просто Троянда

Одразу з назви ми розуміємо, що звичайних трояндових букетів чи турецьких лукумів годі тут чекати, ахах, тому давайте подивимось, чим ця Троянда така не проста?

🌿

верхні ноти: базилік, чорний перець 

ноти серця: троянда, білі квіти, мигдаль 

базові ноти: кедр, мускус

При першому розпиленні це свіжо-пряний, трошки бальзамічний аромат не солодких, темних троянд, я б сказала навіть підсушених .

Гостринку в прямому сенсі слова додає перець, він на фоні, але точно задає потрібний настрій.

Я обожнюю мигдаль в ароматах, тут він трошки цианістий, сирий, взагалі без граму цукру чи лактонних мотивів.

Є такий вайб від ароматів Фрапін, від Малля, парфум "Не просто Троянда" розкривається на моїй шкірі поступово, немов окутуючі стеблі в забороненому темному саду. 🖤

Парфум на мій смак осінній, трошки нуарний, я б не сказала що готичний, але він балансує між яскравими пряними акордами та ніжними квітково-горіховими нотами.

Тонка душевна організація

🌿

верхні ноти: ірис, лактонність 

ноти серця: сандал, боби тонка 

базові ноти: уд, чистий мускус

Мені одразу сподобалась назва, а потім і сам аромат )))

Одразу напишу, так, так це мій фаворит , і зараз зрозумієте чому)))🤩

Це складний, контрастний аромат, який скроєно настільки чудово, що нічого не хочется змінювати.

Кремовий сандал, лактонні молочні ноти та ніжний іріс - мабуть найліпше поєднання для створення парфуму, який дасть той самий настрій, якого так часто не вистачає в сучасних реаліях.

Це любов до себе, релаксація думок , немов ви після медитації, наповнені світлом та спокоєм.

🪷

Аромат нагадує що хороше попереду,якщо про материальне: це запах чогось нового, такого бажаного, так пахне нова світла квартира , залита сонячними променями, коли ви тільки заселяєтесь , моя знайома сказала що цей парфум пахне як салон нової преміум машини, тобто це щось бажане, роскішне. 🤩

В мене є подібний аромат серед іноземної ніші, але наш краще, в "Тонка душевна організація" нереально гарно звучать деревні ноти в дуеті з ніжними пудровими, це просто насолода для носу та для оточуючих.

💕

Аромат комплементарний! Дівчата, якщо давно не слухали компліментів, ось підсказка, бо з хімією шкіри цей парфум творить якість дива)))👌🏻

Твій аромат

🌿

верхні ноти: листя смородини 

ноти серця: чорний перець, ветівер 

базові ноти: пачулі, амбра

Твій аромат - коли я читала піраміду до знайомствa з ним, уявляла добре що маю почути, а ось коли познайомилась, я така: нуууу це щось інше)))

Цей аромат для мене найбільш спірний, але я його уявляю добре на чоловіках, стильних , трошки брутальних. Це не стиль "дорого-багато", ні, це стримана лаконічність, але коли ти дивишся на нього то розумієш що за цією лаконічностью стоїть гарний смак та неабиякий характер)) 🔥

Мені аромат стартує пряним, трошки жирним ветивером з гостринкою перця, якщо принюхатись з ковпачка я взагалі чую камфорні акорди, але зі шкіри так пахнуть помяті зелені листя.

Парфум глибокий, дійсно пряно-деревно-зелений, а земляні пачулі посилюють цей ефект вдвічі чи втричі.

Гадаю що на гарячій шкірі він розкривається ще краще 🔥

Загалом , кожен аромат має гарну стійкість та помірний шлейф (я роблю 2 пшики, мені достатньо ) , "душевна організація" більш інтимний аромат в плані шлейфорвард, але показався найстійкішим на моїй шкірі ✨

Задоволена нашим знайомством , тому можу рекомендувати і вам 🖤