Hrystja_

Дезодорант, який затягне з першої секунди

Дезодорант, який затягне з першої секунди

Я завжди купляю зразу 2-3 антиперспіранти, щоб лежали на запас. Бо чоловік мені дуже часто забуває сказати, що в нього він закінчується. І виходить непередбачувана ситуація. Зазвичай закінчується один, він переходить до наступного. Але не цього разу..

Ці антиперспіранти йому настільки сподобались, що він використовує їх по черзі, під стиль одягу чи настрій.

Дезодорант, який затягне з п�ершої секунди

Це дуже вишуканий і дорогий аромат. Мені він нагадує Tom Ford. Аромат затягує з перших секунд і від нього неможливо відірватися.

До речі, цей антиперспірант сміливо можна використовувати й жінкам також, оскільки запах унісекс.

Колір в нього досить незвичний...але він надає ізюминку і нотку цікавості.

Антиперспірант не містить шкідливих речовин, спирту та алюмінію. І, до речі, він не блокує потові залози, а нормалізує їхню роботу. Це дозволяє контролювати розмноження бактерій і таким чином підтримується оптимальний баланс шкіри.

Цей дезодорант чоловік використовує під діловий стиль одягу.

Антиперспірант, по ідеї, мав би лежати в шухляді і чемно чекати свого часу. Але не так сталося. Стало дуже цікаво його понюхати. До речі, це вперше я бачу таку зацікавленість чоловіка до косметики.

Тут запах вже суто чоловічий, з нотками свіжості. Його чоловік використовує під спортивний одяг, чи під час активного відпочинку. Запах дуже цікавий і з ним легко

Антиперспірант чудово захищає від неприємного запаху впродовж дня, зволожує і помʼякшує шкіру під пахвами і не щалишає жодних слідів на одязі.

Він також себе зарекомендував ідеально.

Коли запитала чоловіка, який з них йому сподобався більше...він не зміг вибрати, сказав, що йому дуже сподобались обидва.

Шкода, що Barbers має тільки два види антиперспірантів...я б точно купила ще й інші запахи, якби вони були. Бо ці дезодоранти в рази кращі, ніж були в чоловіка до цього часу.