Олена В

Avenue Des Parfums Midnight Nice

Avenue Des Parfums Midnight Nice

Серед такого розмаїття ароматів важко зупинитись на чомусь одному. Хочеться спробувати все !🤔

Але перечитавши майже всі відгуки дівчат в Мейкап клубі ,я обрала все ж для себе парфумований гель для душу Midnight Nice.

Хотілось мати аромат, який підійде всім членам родини. Щоб не було зайвої квітковості чи солодкості. І так і сталось. Аромат дуже сподобався нам усім І хоч написано що це аромат для жінок, я вважаю що він все ж більше унісекс.

Тип аромату:квіткові, шипрові
Початкова нота:Кедр, Лимон, Цитрон
Нота серця:Водяний гіацинт, Жасмин, Рожевий перець
Кінцева нота:Ірис, Амбра, Білий мускус, Ветівер, Пачулі, Тикове дерево
Об'єм:200ml

Avenue Des Parfums Midnight Nice

Аромат починається зі свіжих нот кедра, лимону і цитрона. Початок бадьорий, енергійний та прохолодний. Далі приєднуються квіти і солодко-духмяний рожевий перець. Завжди люблю в піраміді рожевий перець, бо він надає смолистості, деревних теплих акордів і дарує глибину аромату . Ірис в свою чергу прохолоду і трошки фіалковості та вінтажності, амбра з мускусом балансує прохолоду з теплом. Ветівер дарує димність. Пачулі додає аромату трав'янистості та землистості. Відчуваєте цю феєрію нот і ароматів?🧐 І так, це все ідеально збалансовано в той самий неповторний аромат. Я все думала що цей гель для душу мені нагадує? Згадала:саме так пахне гель для душу "без назви" в дорогому готелі. І дуже схоже пахне мені чоловіча туалетна вода Aqua di Gio Armani.

Midnight Nice добре піниться, а головне-абсолютно не сушить шкіру. Має прозорий колір. Він досить економний, його треба зовсім трішки. Але з цим важко🤣: хочеться ним користуватись нон-стоп.

Аромат триває ще деякий час на тілі і досить довго в ванній кімнаті🙂.

Рекомендую познайомитись!🤗

Дякую за увагу!❤