Pilirina 💛💙

Неочікувано NIVEA Q10 POWER стала однією з кращих масок проти зморшок

Неочікувано NIVEA Q10 POWER стала однією з кращих масок проти зморшок
Неочікувано NIVEA Q10 POWER стала однією з кращих масок проти зморшок

Тканинна ліфтінг-маска NIVEA Q10 POWER, як заявляють виробники, створена для боротьби зі зморшками, відновлює пружність шкіри, омолоджує і сповільненює процеси старіння. Погоджуюся з кожною обіцянкою виробника, бо планую її купувати на постійній основі. Настільки нічого від неї не очікувала - настільки ж вона мене здивувала.

Неткане полотно маски просякнуте щільною есенцією активних інгредієнтів природного походження - антиоксиданту коензиму Q10 і креатину, які стимулюють синтез власного колагену клітинами шкіри. Текстура есенції чимось схожа на слиз равлика. Аромат приємний, у стилі Nivea.

Навіть після однієі 10- хвилинної б'юті-процедури шкіра обличчя вирівнюється, стає гладкою, шовковистою та настільки поживною, що навіть зволожуючий крем погано накладається поверх. Уявляєте як вона живить шкіру? І все ж я її використала повторно на другий день, на бо масці лишилося достатньо багато есенції. Результат і вдруге був вражаючий.

Це просто маст-хев для тих, кому потрібно sos-ідеально виглядати. Не маска, а швидка допомога з аптечки, чесне слово!

Так що ловіть під мене рекомендацію масочки NIVEA Q10 POWER, яка стане спасінням коли треба буде виглядати на всі 100%. Я однозначно буду повторювати. До речі, її особливо оцінять власниці сухої шкіри. Зволожує вона круто і дійсно має виражений ефект ліфтингу, нехай і не тривалий, але результат того вартий.