Той самий невловимий Lamel Make Up Let`S Glaze 404 Chocolate cookies
Перепрошую, а пігмент вийде погуляти?
З усіх углів просто на мене вистрибувала реклама на цю олію для губ від Lamel, нескінченні огляди, свотчі та восторжені відгуки. Ніде у фізичніх магазинах відтінка 404 Chocolate cookies не було, але я трогала тестери і не розуміла, звідки така движуха вокруг нього - це ж звичайна прозора олійка, вони ж на руці усі однакові)
Давайте розберемось, нащо я це взагалі купила.
Нагадую, що я находжусь у пошуках пигментованої олії/блиска/желе для губ, бо пару років назад в мене було масло від білоруського виробника і воно було дуже класне! Також я в захваті від текстури лімітованого блиску-тінту The Myth of Utopia Ultra Neon Lip Tint (допис - https://club.makeup.com.ua/post/46724/ ) , але там жахливий рожевий колір тінту, якщо наносити самостійно на губи, тож я все ще продовжую пощуки чогось подібного, але адекватного кольору. Сподівалась, що цю потребу мені закрие NYX Fat Oil Lip Drip у відтінку Thats Chic, колір - просто моя мрія, але з ним в нас теж не склалось. Розповідаю, чому у дописі - https://club.makeup.com.ua/post/47197/
І от на знижках я придбала Lamel Make Up Let`S Glaze у відтінку 404 Chocolate cookies. Пакування - самі бачіте, ким надихались. NYX? Ні, не чули, це ми все самі вигадали!) Максимально схоже пластикове пакування, але воно симпатичне та в обох продуктах мені подобається. Аромат дуже слабий, солодкий, після нанесення на губи взагалі не відчувається. Текстура приемна, але мені б хотілось, щоб олія була більш густа та щільна - щоб тримала форму, як The Myth of Utopia Ultra Neon Lip Tint, а тут все тече з губ за контур, якщо побільше нанести. Аплікатор дуже зручний, наносить за 1 раз багатенько олійки на губи, він ще такий трошки мохнатенький і це приемно відчувається на шкірі)
На свотчі на руці навіть помітно якійсь відтінок
Олійка гарно блищіть, трішки вирівнює рельєф шкіри та виглядає симпатично. Але це точно не якійсь новий продукт на ринку, усі бренди вже давно випустили щось подібне.
На губах це навіть складно якось красиво сфотографувати, бо це просто прозорий блиск.
Відчувається приємно, зволожує, не всмокчується в шкіру за 5 хвилин - тобто, немає потреби підфарбовувати його знов і знов. Але я все ще не бачу ніякого пігменту, перепрошую, де той сексі-карамельний колір, про якій всі трубили у оглядах? Пігмент погуляти не вийшов. Ще я чекала на той самий ефект глазурі на вустах - ну ця текстура явно не виглядає, як глазур, бо вона занадто рідка.
Мої висновки:
Lamel Make Up Let`S Glaze - це непогана олійка для губ. Якісна, в симпатичному пакуванні, з приємним запахом та непоганими доглядовими властивостями. Підійде тим, хто любить прозорі та легки продукти для губ, не фарбується яскраво або не фарбується взагалі - у якості доглядово-декоративного блиску. Я для себе так і залишу цей продукт, щоб користуватись на тренуванні, на пляжі чі десь у дорозі, коли треба чимось зволожити губи і щоб воно симпатично блещало. Але якщо у вас в косметичці вже є інші олійки, точно не потрібно бігти за цією. Lamel знов випустили продукт, якій в них вже був, тільки в новому пакуванні - молодці маркетологи, що створоли таку движуху, але ми вже це все 100 разів бачіли.
Коментарі (0)