ViKhur

Skin1004 Madagascar Centella Soothing Cream

Спеціально для проблемної шкіри був розроблений крем з центелою. Він має протизапальні, регенерувальні, антибактеріальні, себорегулювальні й тонізувальні властивості, зменшує висипання, забезпечує клітини корисними речовинами, виводить токсини, освітлює пігментацію та сліди від прищів, надаючи шкірі рівний тон, гладкість і свіжість.

- створений на основі цілющих екстрактів азіатської центели, м'яти й кореня імбиру;
- миттєво поглинається шкірою;
- підтримує необхідний гідробаланс клітин;
- нейтралізує запальні процеси;
- має антисептичну дію;
- нормалізує роботу сальних залоз, звужує пори;
- запобігає появі прищів і комедонів;
- бореться з акне;
- має детокс-ефект;
- надає судинозміцнювальну й тонізувальну дії;
- відрізняється антиоксидантною активністю;
- стимулює мікроциркуляцію крові епідермісу;
- має освітлювальний ефект;
- містить цераміди, які відновлюють захисні властивості шкіри, забезпечують її гладкість і сяйво.

Це швидше гель, ніж крем. Освіжає, зволоження теж достатньо для мене. Без запаху.

В мене нормальний тип шкіри. Але з кремами в мене часто не складається. Більшість кремів для мене важкі, жирні, які відчуваються на обличчі і це мене дратує. Тому вирішила спробувати його (+ціна дуже доступна 238 грн. ), хоча за характеристиками він не для моєї шкіри.

Після цього крему шкіра приємна на дотик, не обтяжена. Але всеодно треба перечекати той момент липкості ( хвилин 10-15 точно і на тому дякую). Але це не так проблематично, як з моїм кремом від Purito, після якого треба терпіти липкість, поки спати не ляжу. Вдень я ним не користуюся.