Pilirina 💛💙

Нове покоління зволожуючих легендарних кремів від NIVEA

Нове покоління зволожуючих легендарних кремів від NIVEA
Нове покоління зволожуючих легендарних кремів від NIVEA
Нове покоління зволожуючих легендарних кремів від NIVEA

Основа складової цього легендарного крему створена на основі коензиму Q10 подвійної дії та креатину, які у тандемі мають потужний антивіковий і зміцнювальний ефект та багато додаткових активних інгредієнтів: бджолиний віск, вітамін е, коензими, олія ши (каріте), саліцилова кислота, убіхінон. Плюсом є додатковий захист SPF15, який захищає шкіру від шкідливого UVA/UVB випромінювання та допоможе уникнути зневоднення та фотостаріння у холодний період.

Баночка з кремом упакована в індивідуальну картонну коробку, на якій є є вся потрібна інформація. Зроблена із пластику у формі шайби. На кришці зображено логотип бренду. Подобається, що під кришкою був присутній додатковий захист - поверхня була запечатана фольгою. Ну все у найкращих традиціях Нівеі 🤷‍♀️

Крем за текстурою досить жирний і більше підійде на холодний період, але, не дивлячись на щільну консинстенцію, легко наноситься та розподіляється. Має білий відтінок із легким бежевим підтоном. Віддушка стандартна нівеївська, ненав'язлива і приємна.

Дивовижно, але, не дивлячись на жирну текстуру, крем швидко вбирається у мою комбіновану, але місцями вже суху, вікову шкіру, не залишаючи відчуття плівки на обличчі. Дівчата писали, що у них є відчуття липкості. Я цього не відчула, моїй шкірі з ним дуже комфортно. І мій головний страх перед нівєвськими кремами не справдився - шкіра обличчя не виглядає, як масляний млинець, а просто класно зволожена і має ефект глоу, але це не про жирність. Витрата дуже економна - вистачає буквально кілька горошин на обличчя.

Подобається зволожувати кремом шкіру перед макіяжем - тональний рівномірно і легко лягає на обличчя. Сироватку в даному випадку не використовую, бо шкіра буде перевантажена.

Що стосується зволоження? Цілком виправдана обіцянка виробника. Мені його цілком вистачає з ранку до вечора, після нанесення відразу зникає відчуття стягнутості та сухості. Якщо є лущення, крем з ними впорається.

Взагалі NIVEA Q10 призначений для вікової шкіри, який бореться зі зморшками та надає пружності, але щиро вважаю, що він підійде для всіх типів шкіри. Особливо для сухої, бо не тільки зволожить, а й поживить. Щодо зморшок стверджувати не буду, але крем дійсно робить шкіру м'якшою та еластичнішою. За рахунок цього вони ж і розгладжуються.

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream SPF15 заслуговує на увагу саме у холодний період, бо він просто бомбічно зволожує та живить. Рекомендую придивитися до цього бестселера всім дівчаткам. Для зими він буде просто маст-хев 🤘