Joko Blend Silky Touch
Набір для догляду за волоссям
Після знайомства з набором від Joko blend Silky Touch у мене виникло тільки одне питання - "і чому я не спробувала його раніше?" Якщо чесно, то чогось супер особливого я від нього не очікувала, але він зміг перевершити мої сподівання, бо для мого фарбованого волосся підійшов чудово.
До складу набору входять:
💦 Безсульфатний шампунь для нормального волосся - Joko Blend Truly Natural, 250 мл
💦 Бальзам для всіх типів волосся - Joko Blend Deep Care, 250 мл
Засоби упаковані в симпатичний картонний коробок, який захищений плівкою. Оформлення дуже приємне оку, в ніжних біло-блакитних тонах.
Всередині пляшечки поміщені у фірмовий мішечок з логотипом бренду. Обожнюю такі мішечки, у мене вже є декілька подібних і я потім їх використовую за своїми потребами (щось в них складаю), без діла вони не лежать.
Безсульфатний шампунь Truly Natural
Засіб у пластиковому флаконі з дисковою кнопкою. Через маленький отвір подаються невеликі порції.
Шампунь в міру густий, прозорий, має приємний аромат, який мені дуже схожий на кремовий пілінг від цього бренду. Запах свіжий і на цьому фоні мені відчувається наче зелене яблуко, з характерною для нього кислинкою. Віддушка при цьому ненав'язлива, на волоссі потім виражена не сильно.
Як для безсульфатного шампуню - піноутворення він дає гарне. Навіть з першого промивання голови. Миючи ним волосся в другий раз, піна виходить взагалі досить об'ємною.
Шампунь ретельно очищує від забруднень, легко змивається, в процесі не створює колтунів, не робить волосся жорстким.
Очищуючі властивості у нього досить м'які і делікатні, він не пересушує і не розпушує волосся, чим мене і здивував. Після нього є відчуття ідеальної чистоти і свіжості, в прикореневій зоні навіть трохи додається об'єм.
Шкіра голови в порядку, негативної реакції (подразнення, лупи і свербіжу) не спровокував.
Помітила, що після нього трохи продовжується свіжість волосся (приблизно на пів дня). У мене шкіра голови жирна і зазвичай після миття вже на другий день зранку ситуація так собі, корені втрачають об'єм і стають масними, а після цього шампуню корені більш-менш виглядають охайно.
Шампунь приємно мене вразив, обов'язково його повторю.
Бальзам для всіх типів волосся Deep Care
- це чудове доповнення до шампуню із цієї лінійки.
Пластиковий флакон має якісний дозатор, для мене такий формат дуже зручний.
Засіб білого кольору, в міру густий, має кремову текстуру. Аромат ідентичний шампуню.
По волоссю розподіляється легко, а пасма частково його наче поглинають.
Тримаю не менше 3 хвилин. Змивається він легко.
Бальзам допомагає розплутати волосся, зовсім його не обтяжує, пригладжує посічені кінчики, надає гладкість і шовковистість. Пасма після нього розсипчаті, пружні, приємні на дотик.
Це чудовий бальзам, який забезпечує базові потреби.
В парі з шампунем волосся виглядає гарно: охайне, слухняне, блискуче і гладеньке, кінчики не сухі.
Набір мені дуже сподобався, він буде прекрасним варіантом навіть на подарунок.
Коментарі (0)