Розпаковка Вашої бабці
«Зима близько»
"Я можу довго про це розповідати, але цей раз постараюся максимально коротко. Чомусь мені здалося, що Вам буде цікаво подивитися на таку розпаковку. Зараз в мене перерва з Хлорофілом, але багато чого закінчилося, багато отримано рекомендацій. Звісно перед будь яким прийомом вітамінів, здавайте аналізи і консультуйтеся з лікарем."
Тож поїхали.
Моя трійця для сезону застуд. Найкраще працює в парі.
- Ехінацея, 400 мг від Swanson чистий склад, перед цим була від NOW Foods в такому самому дозуванні, різниці між ними взагалі немає.
- Глюконат цинку, 50 мг від Nutricost - це форма цинку, найчастіше використовується в засобах від застуди для зменшення симптомів і прискорення одужання. Недостатнє споживання цинку може призвести до його дефіциту, що може спричинити зниження імунітету та випадіння волосся.
- Вітамін C, без смакових добавок від Nutricost чистий формат порошку, який зручно додавати до напоїв. В комплекті є ложечка.
Травлення:
- Суміш пробіотиків Acidophilus, 150 капсул від 21st Century, перевірена часом. Точно таку саму закінчила у вересні.
- Розторопша, 1000 мг, 240 капсул від Nutricost, це не тільки про печінку, а й про весь організм в цілому. Вона зменшує набряки поліпшує мікроциркуляцію, про неї я можу довго. Але в мене тут велике дозування, краще починати з меншого.
Те, що не потребує пояснення:
- Риб’ячий жир з омега-3, 2000 мг, 500 капсул від NOW Foods, тут з мене тільки посміялися «Навіщо взяла саму маленьку».
- Бурі водорості (йод), 150 мкг, 200 таблеток від NOW Foods, головне тут приймати окремо від інших добавок.
- Високоефективний вітамін D3, 2000 МО, 240 капсул від NOW Foods, профілактичне дозування, але по аналізах дає крутий результат. Плюс в комплексі також є D3, 1000 МО.
- Цитрат кальцію, 1000 мг, 240 капсул від Solaray для мені він самий працюючий із всіх.
Чоловіче та жіноче здоров’я:
- Добавка з мультивітамінами та мікроелементами для жінок, 120 таблеток від 21st Century (тут набагато краще дозування ніж в популярних Alive, Eva чи Solgar з ч оловічими така сама ситуація).
- Добавка з мультивітамінами та мікроелементами для чоловіків, 120 таблеток від 21st Century.
- Зеаксантин із лютеїном, 120 капсул від Nutricost, тут поки саме круте дозування 4mg на 20mg лютеїну.
- Вітекс, 400 мг, від Solaray, позитивно впливає на гормональний баланс, допомагає при ПМС, природне джерело прогестерону, бо на фоні стресів, ніколи не спить кортизол.
Інше:
- Шкарлупа чорного горіха, 500 мг, 100 рослинних капсул від NOW Foods, мала зробити окремий допис, я пам’ятаю. Але викинула баночку, добавка для тих хто має улюбленців, або не може пройти повз на вулиці. Рекомендація ветеринара, як протипаразитна добавка.
- Екстракт пасифлори, 1500 мг, 120 капсул від Nutricost. Знову рекомендація, має допомогли з тривогами, сном, дати відчуття заспокоєння. Я вже мала досвід з мелатоніном, 5-HTP, магнієм. Поки найкраще допоміг 5-HTP.
- Біотин, 10 000 мкг, 240 капсул від Nutricost, брала на двох з мамою, бо осінь сезон випадіння волосся.
- Наттокіназа, 2000 ФО, 120 капсул від Nutricost, чудовий для серцево-судинної системи, а також хто має варикозне розширення вен. Брала раніше іншого бренду, чесно для мене краще працює чим Детралекс.
- Знеболювальна мазь з глибоким проникненням, 99,22 г. від Amish Origins, перед цим була жовта, дуже класно працюють абсолютно для всього. Бо всі старі травми і порвані зв’язки, завжди знають, яка завтра буде погода.
І трішки для настрою:
- Aroma Naturals, Soy VegePure, свічка для подорожей, апельсин і кедр, подорожей звісно не планується, але для холодної пори ідеальний аромат. Чесно свічки моя слабкість.
- Atopalm, зволожувальний крем для захисту шкіри. Після допису чарівної Yustal зрозуміла, що треба спробувати обов’язково, бо зараз шкіра зневоднена після кислот, треба виправляти ситуацію.
- Isntree, освіжальна емульсія з зеленим чаєм, дуже довг о на неї дивилася, нарешті бажання збулося.
Надіюсь Ви не втомилися читати, всім дякую за приділений час🩶
Коментарі (0)