getejra

Регенеруючий бальзам для ніг з бісабололом, алантоїном та олією розмарину

Регенеруючий бальзам для ніг з бісабололом, алантоїном та олією розмарину

Я перепробувала купу кремів для ніг, а мій ідеальний був так близько, навіть колір цього тюбика (мій улюблений челесте) та розмарин у складі натякав - візьми мене)

Завдяки комплексу активних компонентів, таких як бісаболол, алантоїн, ефірна олія розмарину, екстракт календули та пантенол, цей засіб швидко відновлює та пом'якшує шкірний покрив, роблячи його гладеньким та доглянутим.

Регенеруючий бальзам для ніг з бісабололом, алантоїном та олією розмарину

- збагачений бісабололом та алантоїном для активнішої регенерації шкіри;
- ефірна олія розмарину та екстракт календули мають заспокійливу дію;
- пантенол інтенсивно зволожує та пом'якшує шкіру;
- підходить для домашнього та професійного догляду;
- мінімізує появу тріщин та жорсткості на ступнях.

Бальзам оформлений в пластикову приємну тактильну тубу обʼємом 100 мл з кришкою фліп-топ білого кольору з додаткови плівковим захистом. На тубі нанесена вся необхідна інформація для споживача.

Як на мене він просто прекрасний як для крему для ніг, поки мащу ним ноги паралельно мастяться і руки, і це теж таке приємне відчуття на шкірі:

Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Bisabolol, Ceteareth-20, Panthenol, Propylene Glycol, Calendula Officinalis Flower Extract, Parfum (Fragrance), Allantoin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Farnesol, BHT, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalene, Trimethylbenzenepropanol, Camphor, Limonene, Pinene.

Дуже приємна консистенція, зовсім не жирна і швидко вбирається, справді дає гарне зволоження. Після першого використання вже був помітний результат, шкіра стала гладенькою та мʼякою. При постійному використанні зовсім зникає проблема сухих пʼяток, коли наношу перед сном то на ранок шкіра не суха і оксамитова, але при тому не слизька.

Мені зараз ідеально він поєднується з пінним розм'якшувачем про який писала тут https://club.makeup.com.ua/post/53148/ . (якщо що, фоточоловічих ніг 😁 )

Регулярне використання бальзаму допомагає запобігти появі тріщин та дискомфорту, захищаючи шкіру від негативних зовнішніх впливів.

Плюси: натуральний склад, швидко поглинається, ненавʼязливий легкий аромат розмарину і лагідна текстура.

я не впевнена, що після нього буду брати якісь інші засоби, хіба що жовтий з цієї ж серії,для порівняння, а ті що набрала собі на запас роздарую подружкам, вони будуть щасливі)