Чистикова Дарья

Зігріваючий бальзам з екстрактом імбиру та корицею Shelly

Зігріваючий бальзам з екстрактом імбиру та корицею Shelly

Ну як тут пройти вздовж віртуальних вітрин і не прихопити нашумівший зігрівальний (чи ні ?🤔) бальзам для ніг від Shelly? Звичайно ніяк, тому хочу поділитися враженнями від придбаного товару.

Пакування зручне, зараз ряд виробників використовують саме цю форму. Він компактний, але під кінець засобу доводиться його прям витягувати та добувати. Кришечка фліп-флоп, котра точно не загубиться.

Об'єм продукту 45 мл, якщо для дому то краще брати великий флакон, він і зручніше і економніше. У мене поки що не було випадків різкого бажання нанести крем для ніг впродовж дня поза домом 😁 але на час коротких відряджень цей формат як ніколи доречний.

Аромат особливо атмосферний у зимові вечори. Власне він і гріє душу, екстракт імбиру та кориці змішуються, утворюючи таку теплу та затишну атмосферу, одразу хочеться під ковдру, какао та фільм. Але аромат грає недовго, тільки при нанесенні, одразу після треба впригнути в носочки для кращого ефекту.

Текстура приємна, кремова, середньої щільності, трохи тримає форму та розтає від тепла рук.

Щодо складу, є масло ши, екстракт імбиру, олія грейпфруту та кориці, але далеко не на перших місцях.

За результатом використання крем дає гарне базове зволоження, але, будемо відверті, купувала я його не для цього.

Перші три рази я думала що він не працює, просто гарний аромат та зволоження ніжок, навіть мої зимні шкарпетки з овечої вовни не допомогли. Розчарувалась та відклала на дальню поличку 😔

Але нещодавно, дала йому другий шанс і не прогадала.

Добряче намастила ніжки та одягла носочки. Сижу собі, працюю, а він так почав грати, як ті гірчичні ванночки у дитинстві (хто пам'ятає 😉). Це прям те що я очікувала, незнаю що саме подіяло, чи більша порція продукту, чи те що він трохи постояв без діла. У будь-якому випадку я дуже рада цьому відкиттю і вже за тиждень використала його до останньої краплі. Планую замовити більший об'єм поки зима не скінчилася.

Тому сміливо та без сумніву раджу, якщо вам довподоби такий зігрівальний ефект🔥 І головне, не жалійте крему.

Дякую за увагу ❤