avsash

Blossom&Vanilla від AVENUE des PARFUMS

Blossom&Vanilla від AVENUE des PARFUMS

Я вже встигла прочитати безліч відгуків дівчат на ці дифузори, і нарешті настав мій час поділитися своїм враженням про один із них. Спеціально залишила його на потім, щоб якомога довше протестувати.

Дифузор упакований у матову сіру коробочку, яка надійно закривається і містить всю інформацію про продукт. Упаковка стильна та надійна. Пляшечка, окрім пробки, захищена додатковою плівкою, що виключає можливість випадкового проливу.

Об'єм: 100 мл
Колір: теплий коричневий

В комплекті до дифузора йдуть аж 6 чорних фібрових паличок. Дуже гладенькі та приємні на дотик, гарно виглядають і, як виявилось, вбирають набагато більше аромату, ніж звичайні дерев'яні палички.

Я так і не визначилася, чим точно він пахне. Відчуваю лише фіалку та троянду. Скажу чесно, аромат трохи незвичний для мене. Обираючи дифузор, я дуже боялася не вгадати з ароматом, тому не обрала занадто солодкі варіанти, типу карамельно-ванільного. Але водночас хотілось чогось затишного в цю пору року, тому обрала саме цей.

Коли після відкриття пройшла десь година, кімнату заповнив ніжний квітковий аромат. У ньому немає задушливої солодкості: він делікатний, не "збиває з ніг", а дуже гармонійно вписується в загальну атмосферу.

У дифузора досить економний розхід. Тестувала я його трохи менше ніж два тижні, ставила 3 палички одразу. За цей час рідини стало лише трохи менше. Думаю, вистачить ще на 4-5 тижнів точно.

Якщо ви любите квіткові аромати, особливо фіалки та троянди, то це точно ваш варіант. Цей дифузор буде чудовим вибором для кабінету або вітальні. Його ненав'язливий, приємний аромат допоможе створити затишок і комфорт.

Чи сподобався мені цей дифузор? Однозначно так. Чи взяла б його вдруге? Ні, бо люблю міняти аромати для дому.

Тепер хочеться спробувати інші аромати, особливо Oud&Berry та Citrus&Floral.