Nastina

Три роки з MakeUp, приймаю вітання!

Три роки з MakeUp, приймаю вітання!

Привіт, красуні! Здавалося б я тільки вчора зареєструвалася на сервісі makeup.ua і оформила своє перше замовлення, як ось святкую третю річницю з цим прекрасним сайтом, на якому я замовила стільки чудових товарів!

Щороку перед "новим роком" я отримую сповіщення про ексклюзивну можливість у якості подарунку безкоштовно додати до свого замовлення один з запропонованих мерчевих товарів MakeUp, зазвичай це все товари з однієї цінової категорії до 180 грн. Тож за минулі роки я вже взяла собі

шопер - https://club.makeup.com.ua/post/48370/

та картхолдер - https://club.makeup.com.ua/post/48333/ ,

а цього року вирішила обрати косметичку. Справа стояла лише за тим, в якому кольорі? І обрала я теплий жовтий відтінок.

По отриманню, стала розпаковувати косметичку, яка додаткова упакована в прозору упаковку.

Колір відрізняється від картинки, адже на сайті ми бачимо дуже теплий пісочний колір виробу, а лейбл набагато світліший, тут же рівно навпаки: напис MakeUp більш помаранчевим відтінком виконаний, а косметичка яскравого жовтого кольору. Ну і сам виріб на картинці виглядає дещо цупкішого матеріалу.

Косметичка оснащена замочком, який і закриває єдине відділення з якого вона складається. Сам замочок їздить дуже добре, ні за що не зачіпається. Всередині немає жодних підкладок, несесер виконаний акуратно, нитки не стирчать, шви однакові, з обох боків бачимо ще додаткові петельки. Можливо, цю косметичку можна якось підвішати для зручності.

Дизайн мені дуже подобається: мінімалістичний яскравого кольору. Для мене також є плюсом те, що це косметичка має прямокутну форму, і за грамотного наповнення дуже чітко її триматиме.

Також ця косметичка досить містка! На фото нижче можете побачити як я її наповнила, щоб показати "потенціал", І це ще не межа, в неї можна докласти ще дуже багато косметики.

Кожного літа я з нетерпінням чекаю такої своєрідної дати, як чергова річниця з сервісом MakeUp, в якійсь мірі тому, що мейкап завжди привітає та подарує приємний презент. Дякую за подарунки! Бажаю сайту процвітання та довгих років служби!

Дякую, що дочитали цей допис до кінця! Діліться, як довго ви залишаєтеся з Make Up?

Три роки з MakeUp, приймаю вітання!
Три роки з MakeUp, приймаю вітання!
Три роки з MakeUp, приймаю вітання!