Nastina

Рожева косметичка-подарунок Valentino

Цій косметичці вже майже три роки і в мене нарешті дійшли руки написати на неї відгук. Адже уваги вона точно варта, хоч вже її і немає в наявності та навіть картку товару я знайти не змогла.

Кілька років тому в акції, де треба було придбати парфуми на певну суму, можна було отримати набір мініатюр та косметичку Valentino. Пробники, звісно ж, були гарні, та все-таки вже давно закінчилися. А от косметичка лишилася, і я досі нею користуюся.

Косметичка яскравого кольору і виконана з дуже приємного матеріалу. Ніби лакова, але не шкіра і не шкірзам, схоже на суміш тканини та резини. Виріб дуже приємний на дотик і користуватися ним саме задоволення. Дуже стильні написи та металічна фурнітура. Зручно закривається замочком який оснащений красивим хлястиком з логотипом модного дому Valentino.

Стосовно місткості: косметичка вміру містка, частіше за все я в неї складаю декоративну косметику, адже більші баночки вже будуть чинити деформацію самої косметички і замочок буде погано застібатися. Тож, косметичка несе більше декоративну дію, хоч і косметики багатенько вміщається.

Не знаю, чи будуть ще розігрувати саме такі косметички, але я, як щасливий власник, всеж мала присвятити цілий допис даній красунечці 😍, адже ця косметичка стане вірною супутницею в будь-якій подорожі та буде чарівною прикрасою вашої косметичної полички!

15 жовтня, 2024
Nastina
15 жовтня, 2024