@Швець Карина, я тебе прибʼю!!! (жарт)

@Швець Карина, я тебе прибʼю!!! (жарт)

Про свій подарунок на день народження я вже знала аж занадто заздалегідь. Єдине, що попросила так це олію-тінт від Clarins. Я просто люта фанатка цих олійок в будь-якій формі випуску. А потім, коли мене спокусливо спитали: «А може ще щось?», то не встояла і попросила білу базу, тіні від Jeffree Star. Все. Мені більше і нічого не було потрібно, але Карина вирішила, що ні.

Вона надіслала стільки багато всього, що мені це краще вже розбити на категорії.

@Швець Карина, я тебе прибʼю!!! (жарт)

Моя зіронька вирішила, що треба дарувати косметику до пари. А отже, я отримала всього по 2.

Губи:

  1. Clarins Lip Comfort Oil Intense у відтінку 02 Intense Plum. Це дуже красива темна олійка, яка має яскравий тінт. До цього в мене були 2 олійки від Clarins з цієї серії, і я 100% можу їх рекомендувати. Зволоження класне, і виглядає дуже красиво на губах. Фото свотчів та тінту надаю.
  2. Catrice Max It Up Lip Booster Extreme у мене тепер є плампер у відтінку 030 - Ice Ice Baby (аж пісню згадала). В мене це перший продукт від Катріс, і він попав мені в серденько. Це перший в моєму житті плампер, який не пече, а навпаки охолоджує губи. Тримається він довго, вчора перевірила, і має красиве сіяння. Також класно зволожує, поки не зрозуміла, чи збільшує він губи, чи ні. Цей плампер я не очікувала, бо єдине що я про нього казала Карині так це те, що він мені сподобався за кольором.

Тіні:

  1. NoUBA Hidden Black Duo Eyeshadow у мене тепер відтінок 204. Ці тіні Карина мені віддала, бо з ними їй важко працювати. І я розумію чому. Текстура тут суха, пігментована. Шляхом існуючого шимеру, легко тушується (для такої формули вони важливі, якщо клієнт не занадто підготовлений до пігменту). Але можна поставити плями.
  2. Рідкі тіні Jeffree Star Cosmetics Star Wedding відтінок Star Wedding. Люблю його косметику, хоч він як людина і гівно. Буду тестувати, бо з рідкими тінями від Джеффрі я ще не працювала, буде новий досвід.

Ось тут Карина включила режим «щедра душа» на максимальну потужність. І подарувала мені прям багато всього цікавенького.

  1. Tesori d`Oriente Ayurveda парфумований крем-гель для ванни. Я ще давно жалувалась, що в мене закінчилися гелі для душу, і Карина це запамʼятала. Дякую
  2. Mermade Geez Im Doing My Best Prozymex HBT & Hygroplex HHG Clarifying & Brightening Mask. Почула від Карини позитивні відгуки про цю масочку, і також собі її забажала. А Карина вирішила подарувати її мені, дуже приємно. (Саме тому і не було повного допису про Mermade, я чекала на маску).
  3. Пробничок Mary & May Niacinamide + Chaenomeles Sinensis Serum. Ніколи не пробувала цей бренд, тому буде цікава спробувати сиворотку.
  4. Shelly Одноразові шкарпетки для педикюру з емульсією. Коли Карина отримала бокс з продуктами від Shelly, я їй призналась, що хочу спробувати ці носочки. А вона запамʼятала. Дякую тобі за це!
  5. Залишки Babe Laboratorios Micellar Water. Колись я жалувалась, що не можу знайти засіб для демакіяжу, і Карина вирішила відправити мені залишки цієї міцелярки. Буду тести.
  6. Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Toner. Через те, що нема мініатюрок цього тонеру, Карина вирішила поділитися зі мною своєю. Дякую тобі!
  7. Freeman Feeling Beautiful Mask. Це одна з улюблених масочок Карини, і тому вона вирішила поділитися зі мною також. Думаю, що моєму хлопцеві вона сподобається більше, але я також спробую.

Як ви можете зрозуміти по нашім взаємним подарункам, то я більше по декоративці та парфумерії, а Карина по догляду. Це так цікаво. Дякую тобі за цей досвід!

Карина передала мені залишки пробника від FPC Mango Milk Shake. Чесно, я б ніколи самостійно не купила б цей бренд. Не знаю чому, просто не лежить до нього душа. Тому дякую, Карино, що допомагаєш познайомитися з брендами!

А про сам аромат, то мені він пахне зеленим манго і все. Подивимось, що буде далі.

Я безмежно вдячна Карині за такі класні та приємні подарунки! Дякую, що є в моєму житті майже 10 років мого життя! І ще дякую за теплі слова у листівці! Мені досі не ловко від того, що я тобі так і нічого і не написала...

Тому чекаю тебе через тиждень в Запоріжжі, біля АТБ в 16:40. Панятна?! (жарт)