Пост-подяка дівчаткам з Makeup Club

Пост-подяка дівчаткам з Makeup Club

На цьому тижні я вирішила виставити 2 пости з косметикою та пробниками парфумерії, якими я не користуюсь та готова віддати. Багато з цього в мене забрали, і я дуже цьому рада. Хочу виразити подяку всім, хто мені довірився та забрав до себе додому. Дякую! Сподіваюсь, що вам вона принесе тільки позитивні емоції, і не розчарує.

Деякі дівчатка запропонували обмін, а я, як авантюрна душа, погодилась. Скажу чесно, мені такий досвід сподобався. Я змогла поспілкуватися з дівчатками ближче, а з кимось навіть зустрілася особисто.

З Тамарою мені вдалося поспілкуватися трошки в живу, бо, як виявилось, ми живемо в одному місті, але в різних районах. Спілкування в нас вийшло коротке, бо видернула я людину з роботи, і на щось більше я чесно і не розраховувала. Хочу зазнати, що в житті Тома (можна ж тебе так називати?) дуже мила та приємна людина з красивими очима.

Завдяки Томі, в моїй колекції зʼявилися 2 олівчики для очей від O`Bays та підводка цієї ж фірми. Це моя перша підводка в такому форматі, тому буде цікаво спробувати. Та і в цілому новий бренд для мене. Дякую!

Фото свотчей також прикріпляю.

Марія запропонувала обмін відливантів парфумерії зі своєї колекції. Я взяла 2 аромати, хоча мені було трошки не ловко, бо обмінювалися ми на 1 пробник від Berberry. Насправді я думала, що Марія шанувальниця темних готичних ароматів, чомусь склалось таке враження. Але я промахнулась.

Отже, тепер в моїй колекції є 2 новинки:

1. Hollister Wave For Her Hollister. Дуже приємний аромат на літо, такий свіжий. Мене зацікавила айва в піраміді, і я її відчуваю. Є така приємна нотка терпкості.

2. Mauboussin à la Folie Mauboussin. Захотіла спробувати його, бо там заявлена нота шампанського. Особисто мені пахне Фраголіно або Москетто. В період весни/літо буде дуже носибельний аромат.

Дякую, що познайомила з такими ароматами!

Strange Love запропонувала на обмін багато класних ароматів. А ще в нас виявився майже однаковий смак на парфумерію та багато чого спільного, навіть колись жили в рідних містах одне одної. А ще в неї красивий почерк. Як людина, що працювала в паспотрному, я таке ціную.

На обмін пішла майже вся колекція ELDO на нові пробники та відливанти. Отже, представляю вам мої новинки:

  1. Пробник Rose Agathe Panouge. Доволі таки цікавий аромат, багатьом пахне розсолом, і мені також. Залишу цей аромат, щоб пранковати друзів.
  2. Пробник Patchouli Figue Panouge. Ось цей аромат мені сподобався, бо нагадав мені запах з бабусиної шафи на дачі. Він не для всіх, але такий комфортний.
  3. Відливант Libre Yves Saint Laurent. Хороший аромат на повсякденне життя, ніколи до цього його не пробувала. Чесно, не цікавив.
  4. Відливант Fantastic Oud Montale. Ось тут мої носові рецептори були приємно здивовані. Тут і бинти, і димні аромати, і ладан з розою та тютюном. Дуже класний та цікавий аромат.

Також мені напшикали багато класних ароматів. За що я дуже вдячна, навіть знаю, що я скоро придбаю. Дякую!

Ви найкращі люди! І я дійсно рада бути частинкою цієї спільноти.

P.S.: Завдяки цьому обміну мій хлопець тепер бачить схожу картину як і цей мем ахаха