Пост-подяка дівчаткам з Makeup Club
Хочу виразити подяку за новий досвід в моєму житті
На цьому тижні я вирішила виставити 2 пости з косметикою та пробниками парфумерії, якими я не користуюсь та готова віддати. Багато з цього в мене забрали, і я дуже цьому рада. Хочу виразити подяку всім, хто мені довірився та забрав до себе додому. Дякую! Сподіваюсь, що вам вона принесе тільки позитивні емоції, і не розчарує.
Деякі дівчатка запропонували обмін, а я, як авантюрна душа, погодилась. Скажу чесно, мені такий досвід сподобався. Я змогла поспілкуватися з дівчатками ближче, а з кимось навіть зустрілася особисто.
Дякую @Тамара Комарницька!
З Тамарою мені вдалося поспілкуватися трошки в живу, бо, як виявилось, ми живемо в одному місті, але в різних районах. Спілкування в нас вийшло коротке, бо видернула я людину з роботи, і на щось більше я чесно і не розраховувала. Хочу зазнати, що в житті Тома (можна ж тебе так називати?) дуже мила та приємна людина з красивими очима.
Завдяки Томі, в моїй колекції зʼявилися 2 олівчики для очей від O`Bays та підводка цієї ж фірми. Це моя перша підводка в такому форматі, тому буде цікаво спробувати. Та і в цілому новий бренд для мене. Дякую!
Фото свотчей також прикріпляю.
Дякую @Mariya Trofimova!
Марія запропонувала обмін відливантів парфумерії зі своєї колекції. Я взяла 2 аромати, хоча мені було трошки не ловко, бо обмінювалися ми на 1 пробник від Berberry. Насправді я думала, що Марія шанувальниця темних готичних ароматів, чомусь склалось таке враження. Але я промахнулась.
Отже, тепер в моїй колекції є 2 новинки:
1. Hollister Wave For Her Hollister. Дуже приємний аромат на літо, такий свіжий. Мене зацікавила айва в піраміді, і я її відчуваю. Є така приємна нотка терпкості.
2. Mauboussin à la Folie Mauboussin. Захотіла спробувати його, бо там заявлена нота шампанського. Особисто мені пахне Фраголіно або Москетто. В період весни/літо буде дуже носибельний аромат.
Дякую, що познайомила з такими ароматами!
Дякую @Strange Love!
Strange Love запропонувала на обмін багато класних ароматів. А ще в нас виявився майже однаковий смак на парфумерію та багато чого спільного, навіть колись жили в рідних містах одне одної. А ще в неї красивий почерк. Як людина, що працювала в паспотрному, я таке ціную.
На обмін пішла майже вся колекція ELDO на нові пробники та відливанти. Отже, представляю вам мої новинки:
- Пробник Rose Agathe Panouge. Доволі таки цікавий аромат, багатьом пахне розсолом, і мені також. Залишу цей аромат, щоб пранковати друзів.
- Пробник Patchouli Figue Panouge. Ось цей аромат мені сподобався, бо нагадав мені запах з бабусиної шафи на дачі. Він не для всіх, але такий комфортний.
- Відливант Libre Yves Saint Laurent. Хороший аромат на повсякденне життя, ніколи до цього його не пробувала. Чесно, не цікавив.
- Відливант Fantastic Oud Montale. Ось тут мої носові рецептори були приємно здивовані. Тут і бинти, і димні аромати, і ладан з розою та тютюном. Дуже класний та цікавий аромат.
Також мені напшикали багато класних ароматів. За що я дуже вдячна, навіть знаю, що я скоро придбаю. Дякую!
Ще раз дякую всім! Ви найкращі люди!
Ви найкращі люди! І я дійсно рада бути частинкою цієї спільноти.
P.S.: Завдяки цьому обміну мій хлопець тепер бачить схожу картину як і цей мем ахаха
Коментарі (0)