Новинка вересня - Far Away Shine ві д Avon
Far Away дуже змінився!
Мої вітання! Нещодавно я писала допис про класику від Avon - парфумну воду Far Away, можете почитати цей допис за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/45418/
За багато років Far Away став цілою серією парфумів і фланкерів був вже не один десяток, але одночасно в продажі стабільно 7-8 різних варіацій парфумів Far Away, адже постійно випускаються нові і випускаються вони щороку. Одночасно з цим, так само часто наче улюблені всіма фланкери знімають з виробництва та прибирають з продажу.
Цей процес безперервний, і в даний момент серія far away ще переживає ребрендинг. Адже усі флакони оновилися, зникли улюблені багатьма китички та флакон став більш чіткої форми, а не круглим, обтічним.
І новинка останнього місяця - Far Away Shine - це перший аромат, який випустився одразу після ребрендинга в новій упаковці. Одразу вирішила його замовити, але для початку взяла 10 мл.
Піраміда аромату:
Тип аромату: гурманські, східні
Початкова нота: Лічі, Малина, Рожевий перець
Нота серця: Гарденія, Троянда, Фіалка
Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Мускус
Тепер стосовно самого аромату!
Одразу після розпилення я відчуваю яскравий, свіжий, трішки солодкий аромат. Але вже після пари хвилинок на шкірі свіжість зникає і певна важкість та насиченість Far Away повертається, та всеж це не ті одеколони, як Splendoria чи Beyond. Таки це були надто важкі та задушливі аромати. Повне враження що останні два-три роки Avon почав орієнтуватися на такі популярні аромати як Кірке, це не мій варіант, тож і останні новинки я не вподобала. А от Shine набагато приємніший: я в ньому відчуваю троянду🌹, мускусний акорд🍃, та трішки свіжих, не кислих ягід🍓.
Тож, як на мене, аромат яскравий, і він точно розфарбує сірі осінні дні, які якраз вже дійшли до наших широт.
Рекомендую спробувати хоча б пробник, бо звучання цих парфумів зовсім не дешеве, а навпаки: багатогранне та цікаве
10/10
Дякую за перегляд мого допису, пишіть вашу думку стосовно ароматів Far Away від AVON, можливо комусь подобаються останні новинки, буде цікаво почитати!
Коментарі (0)