YuliHrytskoff

Сироватка-філлер з направленою дією Q10 Експерт проти зморшок NIVEA Q10 Wrinkle Filler Serum

Сироватка-філлер з направленою дією Q10 Експерт проти зморшок NIVEA Q10 Wrinkle Filler Serum

Одним із найцікавіших засобів із лінійки NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle є, безумовно, Сироватка-філлер з направленою дією Експерт проти зморшок NIVEA Q10 Wrinkle Filler Serum, адже цей засіб, згідно обіцянок виробника, здатний зменшити дрібні зморшки вже за 5 хв після нанесення, а в результаті регулярного використання косметичного засобу протягом чотирьох тижнів, тонкі зморшки мінімізуються на 50%. Так це, чи ні - давайте розбиратися)

Філлер поміщений у стильну сріблясту тубу, яка, для зручності дозування засобу, обладнана практичним скошеним носиком. Туба попередньо була упакована в не менш стильну індивідуальну картонну коробочку, на якій є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Склад сироватки-філлера дещо неоднозначний… Так, з одного боку, в склад входить велика кількість справді корисних для шкіри компонентів, зокрема, якісні антиоксиданти (коензим Q10, токоферол), емоленти, зволожувачі (гліцерин, хороший жирний спирт, гіалуронат натрію, пантенол), амінокислота креатин. Та, з іншого – декілька видів силіконів вже на початку списку компонентів; етиловий спирт, що з часом сушитиме шкіру; барвники, ароматизатор – ці компоненти дещо псують загальне враження про склад та, як наслідок, істинну ефективність філлера…

Консистенція сироватки-філлера кремово-бальзамічна, дуже ніжна і бархатиста (найімовірніше, за рахунок силіконів у складі).

Текстура однорідна.

Запах легенький косметичний, відчувається в момент нанесення та буквально декілька хвилин після. Віддушка абсолютно ненав’язлива і не заважає.

Колір - прозоро-бежевий.

Згідно рекомендацій виробника, цей філлер необхідно наносити точково на зморшки в зоні чола, носа, губ, навколо очей та розподіляти, допомагаючи увібратись, масажними рухами.

Сироватка-філлер, завдяки своїй бархатистій текстурі, дуже легко розприділяється по шкірі та швидко поглинається, не залишаючи ні липкості, ні жирності. Результат після її використання справді помітний – дрібні зморшки візуально наче наповнюються, розгладжуються та стають значно менш помітними. Шкіра виглядає більш пружною та підтягнутою. Такий швидкий візуальний ефект розгладження зморшок дають саме силікони. Та, зважаючи на гарні робочі активи у складі сироватки, при тривалому і регулярному її використанні, вона чинитиме не тільки візуальний, але й реальний доглядовий ефект.

Сироватка-філлер з направленою дією Q10 Експерт проти зморшок NIVEA Q10 Wrinkle Filler Serum - однозначно один із найцікавіших та найбільш "робочих" із лінійки NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle, адже вузько направлений на боротьбу із зморшками, їх зменшення та запобігання появі нових. Її склад розроблений таким чином, що шкірі забезпечуватиметься як швидкий, суто візуальний ефект одразу після нанесення, так і реальний доглядовий - при тривалому регулярному використанні.