Кузя Ю-а

Олегель або ідеальне зняття мейкапу без зусиль з Hillary

Олегель або ідеальне зняття мейкапу без зусиль з Hillary

Я аплодую, бо ще під час нанесення, цей бальзам повністю розчинив весь мейкап та туш під нуль! Це просто фантастичний засіб, який я хочу та буду ставити на повтор!

Цей бальзам навіть кращий за гідрофільні олійки! Я в шоці!

Баночка комплектується шпателем та додатковою пластиною захистом. Плюс сама баночка шайба на закрут. Стильний та люксовий дизайн.

Олегель або ідеальне зняття мейкапу без зусиль з Hillary

Нагадує якесь натуральне масло. Хоча, саме так воно і є, адже в складі натуральні інгредієнти.

Каприлово-капринові тригліцериди делікатно, але ефективно очищують шкіру, не залишаючи відчуття жирності.

Солодка мигдальна олія живить та заспокоює, запобігаючи пересушуванню, тоді як гідрогенізована рослинна олія допомагає зберігати вологу та підтримувати еластичність.

Масло ши активно зволожує та відновлює шкіру, сприяючи її регенерації.

Токоферол захищає від впливу вільних радикалів, запобігаючи старінню, а олія насіння соняшника робить шкіру м’якою та гладкою.

Аскорбіл пальмітат освітлює та вирівнює тон шкіри, надаючи їй свіжого вигляду, а легкий аромат додає відчуття комфорту.

Завдяки цій натуральності та гарному складу вище, він просто невідчутно контактує зі шкірою, проте виконує свою функцію на 100%. Гідрофільні олійки такого результату мені не давали. Косметику знімає просто під нуль!

Нанесіть пальцями на сухе обличчя, зокрема губи й очі. Злегка помасажуйте, потім додайте трохи води й знову м'яко помасажуйте, щоб олія перетворилася на молочну емульсію. Ретельно змийте водою.

Очищення ідеальне! От навіть не побоюсь цих слів - супер ідеальне! Давно не мала такого ефекту. Я вічно боролась з залишками косметики... але тут.

Загалом, я реально рекомендую спробувати цей бальзам!