Pilirina 💛💙

NIVEA Q10: розбиваємо стереотипи

NIVEA Q10: розбиваємо стереотипи
NIVEA Q10: розбиваємо стереотипи

Чомусь ми всі думаємо, що нічний крем для обличчя, незалежно від вікового призначення, має щільну консистенцію, бо йому потрібно більше часу для вбирання. Але у серії Nivea Q10 все навпаки - у нічному Power Anti-Wrinkle Replenishing Night Care текстура більш мʼяка та водна, ніж у денному з цієї ж серії. І це мені подобається. Вона швидко поглинається, не липне та не забиває пори. Я здивована. Бо звикла до надто щільних і важких текстур цього бренду. А ще тут приємний аромат, який ніби і у стилі нівеєвських традиційних, але мають осучаснення звучання.

Стильна баночка зроблена з приємного глянсового пластику. Верх кришечки матовий, що додає вишуканості. Без зайвих деталей — все дуже просто і зі смаком. Ідеально для тих, хто цінує мінімалізм. Відкриваємо кришечку і бачимо захисну плівку з логотипом Nivea, цим мало кого здивуєш, але можемо переконатися, що наш крем не розкривали до нас. Від мене плюсик.

Відновлюючий нічний крем проти зморщок NIVEA Q10 Power – ключ до красивої шкіри, коли ви вже відчуваєте, що шкіра починає вʼянути. Завдяки інноваційній формулі з коензимом Q10 подвійної дії, цей крем ефективно зменшує видимі зморшки та покращує еластичність шкіри, а ще він глибоко зволожує та відновлює шкірний покрив. Крем збагачений інгредієнтами, які допомагають візуально (ну ми ж це розуміємо і на тому дякую) зменшити ознаки старіння, покращити текстуру шкіри та надати їй здорового вигляду.

NIVEA Q10 містить унікальну комбінацію інгредієнтів, які дбають про шкіру:

🌿 Коензими – активізують природні процеси відновлення.

🐏 Ланолін – забезпечує глибоке зволоження.

🥜 Макадамія – живить і пом'якшує шкіру.

🌰 Олія ши (каріте) – захищає від зовнішніх впливів.

💧 Пантенол – заспокоює та відновлює.

🍃 Саліцилова кислота – очищає та звужує пори.

🔋 Убіхінон – заряджає енергією та молодістю.

Його антивіковий та зволожуючий ефект дійсно робить шкіру більш міцною та еластичною. Креатин, що входить до складу, підсилює дію Q10, роблячи шкіру більш гладкою та сяючою.

На останньому фото можна побачити, що шкіра «розрівнялася», а розчервонілася від маніпуляцій з кремом, бо я достатньо інтенсивно втираю. Це мій звичний стан після будь-якого засобу для обличчя. Маю алергенну шкіру, яка червоніє, як помідор, навіть від дотику пальців. До речі, алергічних реакцій від кремчику не виявлено! Тактильно гіперзволожена.

Переваги NIVEA Q10 Power:

- Інтенсивне зволоження;

- Візуально виражений ефект розгладження мімічних зморшок, які зазвичай зʼявляються після сну;

- Пружність та еластичність шкіри;

- Відпочивший вигляд.

Я ним користуюся близько двох тижнів і можу впевнено заявити, що NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Replenishing Night Care може підійти будь-якому типу шкіри у холодний період як базовий кремчик. Якщо ви шукаєте не дорогий нічний зволожуючий засіб для обличчя - щиро рекомендую звернути на нього увагу. Формули у Nivea оновлені, тож відчуття важкості з ним на обличчі точно не буде, особливо, якщо маєте суху шкіру.

Прокидайтеся з відчуттям свіжості та молодості кожного ранку!