Alina_Demchenko

Ідеальний захист від Old Spice : фантастична четвірка гелевих дезодорантів

Ідеальний захист від Old Spice  : фантастична четвірка гелевих дезодорантів
Ідеальний захист від Old Spice  : фантастична четвірка гелевих дезодорантів
Ідеальний захист від Old Spice  : фантастична четвірка гелевих дезодорантів

Old Spice Deodorant Stick набув свою відомість не тільки у чоловічої аудиторії, а і у жіночої. Дезодорант виконан в формі приплюнутого стіку, форма якого мені здається однією з найзручніших, якщо чесно. Текстура самого засобу - гелеобразна. Вона щільна, але при тмоу легко ковзає і наноситься тонким шаром без жодних зусиль. Розхід у продукту доволі економічний, бо переноситься продукт неймовірно тонким шаром. Текстура на шкірі відчувається доволі легкою, невагомою. Більшість стіків з цієї лінійки мають блакитний колір з різними підтонами, що нагадує мені різнобарв'я морських хвиль.

Першим в моїй колекції з'явився знаменитий Wolfthorn, крайній - WhiteWater. Перший куплений десь в січні 23 року, другий - липень 24року. Популярний "вовк" в мене майже основний, тож можете побачити приблизний розхід засобу.

Дезодоранти гарно захищають від неприємного запаху, зменшують кількість поту, повністю не блакуючи його, не залишає плям на одязі. В складі я не дуже розбираюсь, але ніяких проблем не виникало. Принцип як в демакіяжі - треба гарно змити продукт))

Ідеальний захист від Old Spice  : фантастична четвірка гелевих дезодорантів
Ідеальний захист від Old Spice  : фантастична четвірка гелевих дезодорантів
Ідеальний захист від Old Spice  : фантастична четвірка гелевих дезодорантів

Wolfthorn мабуть одна з найпопулярніших серій бренду. Як і для багатьох ароматів, в своїй лінійці вона має дезодорант гелевого формата, дезодорант в вигляді спрею, гель для душа та лосьйон після гоління. Але покорив він всіх своїм гелевим дезодорантом, який має просто неймовірний аромат.

Кислий вибуховий аромат містить в собі всі фарби літа, з палким сонцем і фруктовими коктелями. Цей цитрусовий аромат з вологими ягодами і ванільною трошки терпкою базою, ідеально підходить для жіночої статті, створюючи ідеальний образ. Мені аромат нагадує стиль ароматів від Escada, солодких, коктейльних, з м'якою базою. Він нагадує мені про літо, про пляж і безтурботність.

Це мой неоднарозова покупка і буду повторювати ще, бо він подобається як мені, так і чоловіку.

Доречі в іншіх продуктах з "вовком" - все ж таки інший аромат, хоча ванільність і терпкий фрукт все ж таки читаються ( по типу якихось ягід). Гелевий дезодорант представлений в двох об'ємах : 50мл і 85мл.

Обранний навмання, дезодорант вразив мене своїм ароматом, який виявився більш цікавим, а ніж я розраховувала. З назви WhiteWater я очікувала отримати типовий чоловічий свіжий аромат. Так, він свіжий, так він класичний чоловічий, але класичний чоловічий парфум. Аромат має свіжі нотки, з солодкою базою і легкою деревиною. Аромат в стилі базатьох моїх чоловічих фаворитів : трійка від Versace ( Eau Fraiche, Pour Homme та куди ж без Eros) , Blue Seduction Antonio Banderas, CK IN2U Him. В міру свіжий, в міру деревний, він створює доволі гарний стриманий образ. Без натяку на дезодорант, це гарний типовий чоловічий аромат. Чесно кажучи ніколи не звертала на нього увагу, бо як раз таки думала що це буде просто щось різко свіже , але ні , тут виробник сказав правду - свіжість і чоловічий парфум з гарною стриманою деревиною.

Доречі особисто мене цей аромат заспокоює і так як я головна в нас по вибору ванно-банних засобів - я думаю що спробую і інші засоби цієї лінійки (принаймні в форматі спрею повинна)

Я людина проста : бачу ваніль і знаю що мені це треба, ну люблю я її. З перших секунд, коли я відкрила цей дезодорант стався отой самий момент з романтичних фільмів, коли все навколо перестає існувати))) Ну може авжеж не на стільки романтично.

Аромат не грає кондитерською ваніллю і не має в собі прям сильної "гурманіки". Томний і димний аромат, прикрашений солодкуватою ваніллю з дерев'яним акцентом, створює яскравий натяк на дорогий парфум з нішевим звучанням. Зі стіку він звучить більш димно, більше відчувається м'яка солодка деревина. Я б сказала що це чимось схоже на сандал та солодкий тютюн, але доволі далекий. На шкірі ж він розкривається ( так так, уявіть - є розкриття як в парфумі. Я сама в шоці), більш солодко і тягуче. Аромат стає більш солодким, ваніль більш активна, але все ще чарівна. З'являється фантомне відчуття терпких какао бобів. Аромат в міру густий, в міру солодкий і чесно, якщо Old Spice випустить парфум - Я ЙОГО ЗАМОВЛЮ. Це так нетипово для чоловічих дезодорантів, та й в жіночих не зустрічало. Цей запах звучить так, наче існує парфум і бренд вирішив випустити продукцію з ароматом як в цього парфума ( ну знаєте, як набори де є лосьони, дезодоранти з вашими улюбленими ароматами). Дівчатам які полюбляють дерев'яні, східні аромати - подібний повинен сподобатися. Чоловікам подібний аромат має теж сподобатися.

Думаю ця лінійка підійде на осінній та зимовий період. Інші засоби з лінійки я обов'язково спробую.

Другий мій основний дезодорант, який звучить просто неймовірним вологим і соковитим комбо цитрусів ( грейпфрутом і апельсином чи ще чимось) і тугим листям. В міру солодкий аромат, розкривається терпкими цитрусами, насиченими і кислими. На відмінно від "вовка", "тигр" звучить більш ніжно і легко. В ньому нема тієї терпкості і дерев'яної бази. Він більш за все мені здається унісекс і якщо чесно, він потрошки забирається на перше місце і посуне "вовка". В ньому присутня м'яка ваніль, легка пудра і помірна вологість. Він не сильно гручний і не бере на себе зайвої уваги. Ідеальний варіант кому подобаються ніжні аромати, з доволі легкими солодкими цитрусами.