Ідеальний захист від Old Spice : фантастична четвірка гелевих дезодорантів
І для мене і для чоловіка - унісекс варіанти, які вписуються у будь який ароматний гардероб
Old Spice Deodorant Stick набув свою відомість не тільки у чоловічої аудиторії, а і у жіночої. Дезодорант виконан в формі приплюнутого стіку, форма якого мені здається однією з найзручніших, якщо чесно. Текстура самого засобу - гелеобразна. Вона щільна, але при тмоу легко ковзає і наноситься тонким шаром без жодних зусиль. Розхід у продукту доволі економічний, бо переноситься продукт неймовірно тонким шаром. Текстура на шкірі відчувається доволі легкою, невагомою. Більшість стіків з цієї лінійки мають блакитний колір з різними підтонами, що нагадує мені різнобарв'я морських хвиль.
Першим в моїй колекції з'явився знаменитий Wolfthorn, крайній - WhiteWater. Перший куплений десь в січні 23 року, другий - липень 24року. Популярний "вовк" в мене майже основний, тож можете побачити приблизний розхід засобу.
Дезодоранти гарно захищають від неприємного запаху, зменшують кількість поту, повністю не блакуючи його, не залишає плям на одязі. В складі я не дуже розбираюсь, але ніяких проблем не виникало. Принцип як в демакіяжі - треба гарно змити продукт))
Жіночий фаворит : Old Spice Wolfthorn Deodorant Stick
Wolfthorn мабуть одна з найпопулярніших серій бренду. Як і для багатьох ароматів, в своїй лінійці вона має дезодорант гелевого формата, дезодорант в вигляді спрею, гель для душа та лосьйон після гоління. Але покорив він всіх своїм гелевим дезодорантом, який має просто неймовірний аромат.
Кислий вибуховий аромат містить в собі всі фарби літа, з палким сонцем і фруктовими коктелями. Цей цитрусовий аромат з вологими ягодами і ванільною трошки терпкою базою, ідеально підходить для жіночої статті, створюючи ідеальний образ. Мені аромат нагадує стиль ароматів від Escada, солодких, коктейльних, з м'якою базою. Він нагадує мені про літо, про пляж і безтурботність.
Це мой неоднарозова покупка і буду повторювати ще, бо він подобається як мені, так і чоловіку.
Доречі в іншіх продуктах з "вовком" - все ж таки інший аромат, хоча ванільність і терпкий фрукт все ж таки читаються ( по типу якихось ягід). Гелевий дезодорант представлений в двох об'ємах : 50мл і 85мл.