wowmom

Хоч я і не вгадала з віддінком, все одно вважаю, що рум'яна - топ!

Хоч я і не вгадала з віддінком, все одно вважаю, що рум'яна - топ!
Хоч я і не вгадала з віддінком, все одно вважаю, що рум'яна - топ!

Привіт, красуні!

Після свого вдалого знайомства з бронзером Nyx Buttermelt Bronzer, я одразу вирішила, що в мене повинні бути в колекції і рум'яна в подібній текстурі.

Тим паче рум'яна я дуже люблю (інколи аж занадто), а ця новинка обіцяє бути ну дуже гарячою.

Отже, Nyx Buttermelt Blush представлені у 12 яскравих гіперпігментованих віддінках, але в Україну офіційно доїхали тільки 4. Але не біда - вибрати нам є з чого, або в Мейпапі є опція замовити бажані рум'яна зі складу ЄС.

Що ще цікавого в Nyx Buttermelt Blush? Вони мають красивий сяючий фініш, та легку тушовку. Я вважаю, що це неймовірно класно для таких яскравих віддінків. Але про це більш детально поговоримо далі.

Хоч я і не вгадала з віддінком, все одно вважаю, що рум'яна - топ!

Коли я дивилася на палітру відтінків, довго не могла визначитися, який саме обрати варіант для себе. Шукала свотчі, переглядала відео в Тік-тоці - і все одно трошки прогадала з кольором.

В мене віддінок - 08 Getting Butta.

Ні, ви не подумайте, він дуже гарний, і схожих рум'ян в моїй колекції немає, але, як мені здається, віддінок не дуже пасує моїй зовнішності.

08 Getting Butta - має холодний рожевий колір. Я в ньому навіть ледь помітну синю нотку помічаю, або, можливо, просто так віддінок розкривається на моїй шкіри.

Фініш у рум'ян сатиновий. Окремих блискіток або шаленого сяйва - ви не побачите, але після нанесення є відчуття, ніби шкіра сяє зсередини.

Я маю доволі теплу зовнішність, тому, щоб ці рум'яна мені більш менш пасували, треба робити прохолодний макіяж для гармонії образу.

Ще хочу відзначити, що віддінок 08 Getting Butta важко назвати натуральним, тому він не зовсім впишеться в концепцію "макіяжу без макіяжу". Він скоріше підкреслить ваш яскравий образ.

Пігментація у Nyx Buttermelt Blush шалена, тому наносити рум'яна треба дуже м'яким пухнастим пензлем, бо є шанс переборщити. Але вони так класно тушуються, що навіть якщо ви нанесли їх забагато, це можна легко виправити.

У рум'ян напівкремова формула, тому лягають вони на обличчя, як по маслу.

Nyx Buttermelt Blush не підкреслюють текстуру шкіри, а наче навпаки - створюють такий собі "блюр-ефект". Саме через фантастичну формулу я тепер хочу ще 02 та 04 віддінки. І я не знаю, нащо мені так багато рум'ян, але відчуваю, що вони мені життєво необхідні:-)

Стійкість у рум'ян також чудова: вони не сходять плямами, не тускнішають, і тримаються з ранку до вечора.

І нехай вас не лякає яскравий пігмент рум'ян, адже працювати з ними дуже легко, і легко контролювати інтенсивність (чого не скажеш про рум'яна від Lamel).

Я задоволена!

Дякую за увагу 😘