Засіб для росту брів Cherisher Cherish Brow
Рівно 3 місяці користування
Після дуже вдалого досвіду користування сироваткой для роста вій, тут можно побачити результати 👇
https://club.makeup.com.ua/post/43320/
Та класної туші від бренду, писала тут 👇
https://club.makeup.com.ua/post/49100/
Я почала курс використання засобу для росту брів Cherisher Cherish Brow
.
Пакування кожного засобу це рай для очей
Засіб запакований в індивідуальну коробочку, в середені інструкція використання
Коробочка в слюді
Це все лежить ще в одній гарній коробочці, а все це в гарному пакетику
Така собі японська матрьошка 🤪
Флакон сріблястий, важкенький
Аплікатор м'якенький і ним дуже зручно наносити засіб
Засіб прозорий та рідкий, не має аромату
.
Активні компоненти:
- Екстракт рожевої перлини та екстракт коралу, багаті мінеральними солями, амінокислотами та пептидами. Зміцнюють волоски брів, стимулюють процеси росту та регенерації, покращують загальний стан брів.
- Екстракт карликової пальми та екстракт листя вайди мають високу концентрацію насичених кислот і флавоноїдів. Забезпечують глибоке живлення, сприяють покращенню структури брів і роблять колір брів темнішим і насиченішим.
- Екстракт календули та екстракт камелії багаті органічними кислотами, цінними смолами і полісахаридами. Вони мають загальнозміцнюючий ефект, забезпечують чудове зволоження та живлення, запобігають ламкості волосків і роблять їх більш еластичними і блискучими.
- Екстракт женьшеню та екстракт шионака багаті антиоксидантами та вітамінами. Забезпечують ретельний догляд за волосками брів, мають відновлювальний ефект та захищають від агресивних зовнішніх факторів.
Враження
Я була просто впевнена, що засіб спрацює 🤞
Так і сталось
Виробник попереджав, щоб помітити результат потрібно 2,5-3 місяця
І якщо в дзеркалі я не майже його не помічала, то порівнявши 2 фото на мою думку результат очевидний
Волоски стали темніші, більш щільні
Нарешті заросла моя залисина (всім хто робив брови-нитки привітики)
Сама форма стала ширша
Співаю оди даній сироватці!
Наразі буду продовжувати курс, але вже з використовуванням 2 рази на тиждень (як і радить виробник)
Всім гарних бровок 👀
Коментарі (0)