Vikulyk

Забути про нарощення вій

Забути про нарощення вій

Якось я безперервно нарощувала вії, і кожен раз вони ставали все гірші, тоді я вирішила спробувати різні засоби, почала з масел, але вони давали жирний слід і було не дуже комфортно, тоді перейшла на сироватки і саме Cherish їх поки зробила найбільшими.

Я користувалась трохи більше двох місяців, наносила, як підводку кожен раз на ніч. Тепер зараз зробила перерву на місяць, як вказано в інструкції.

Забути про нарощення вій

Упакування тут розкішне, коробочка і сам тюбик ну дуже красиві, за весь час користування нічого не здерлось і сироватка тішить своєю естетичністю на поличці у ванній.

Кісточка дуже зручна, вона набирає достатню кількість засобу і легко скользить по повіку.

Сироватка ріденька, але не затікає в очі і не має аромату.

Засіб не викликав у мене жодної негативної реакції, знаю, що часто від подібних сироваток може з'являтись подразнення чи почервоніння, навіть зменшення якості зору, але в мене все пройшло максимально гладко, тож це доволі безпечний засіб, що дуже тішить!

Вже декілька днів я не користуюсь нею і поки не бачу ефекту відміни, війки на місці.

З перших днів я помітила, що вії плотніші і темніші, а ближче до двох місців побачила стрімкий ріст, думаю десь відсотків 30 довжини додалось.

Так виглядають війки промольовані однією і тою ж самою тушшю. Просто лампа у мене інша і відтінок виглядає не так, але головне, щоб було видно ефект від сироватки.

Звичайно кожному робити вибір, чи користуватись подібними засобами, я ж побачила ефект без жодних негативних наслідків, тому залишилась задоволена.

Тому дівчатка ви не пожалієте, ця сироватка крута і без побічних ефектів.